Skip to content

Boende på Camp Järvsö

Hos oss på Camp Järvsö Hotell erbjuder vi många olika alternativ på boende. Fullt utrustade lägenheter, en fantastisk timmervilla, hotellrum med enkel standard upp till sviter med alla bekvämligheter samt campingplatser. Eller varför inte bo närmare naturen i ett av våra glampingtält?

Vi har noga valt ut färger och material för att dels behålla känslan av den hälsingegård med anor från 1600-talet som gården faktiskt är. Men, framförallt för att skapa en känsla av lugn och ro för hjärnan och blicken där våra färger och material påminner oss om naturen utanför. När du kommer och bor hos oss på Camp Järvsö ska du kunna landa och bli återhämtad både inne och ute! 

RUM

Välj på hotellrum för mellan 1-4 personer med eller utan dusch och wc. Eller varför inte testa en av våra sviter för upp till 6 personer.

LÄGENHETER

Våra fullt utrustade lägenheter för upp till 10 personer är perfekt för den lilla gruppen eller den stora familjen.

TIMMERVILLAN

Vår Timmervilla har alla moderna bekvämligheter och har en fantastisk utsikt över Kalvsjön. Ett boende utöver det vanliga!

GLAMPING

I något av våra glampingtält kan du välja att bo om du vill komma naturen ännu närmare.

CAMPING

Vi har 20 campingplatser beläget på området bara ett stenkast från reception, servicecenter, restaurang och aktiviteter.

Hur bokar jag?

När du bokar en vistelse hos oss väljer du ditt boendealternativ och vill du ha tillgång till vårt grundprogram med ledarledda pass bokar du på aktivitetskort – det innebär att du då får fri tillgång till all träning och aktiviteter enligt program. Vissa aktiviteter kan ha en tilläggskostnad. I våra lägenheter och Timmervillan kan välja på 3, 4 eller 7 nätter.

Pris för din vistelse får du fram under bokningsprocessen och du kan då jämföra priset på olika boendealternativ. Under vintern erbjuder vi fullspäckade weekendpaket där allt ingår – boende, frukost, aktiviteter och middag.

IN- & UTCHECKNING

Du har tillgång till ditt rum från kl 15.00 ankomstdagen och utcheckning ska ske kl 12.00 avresedagen.

Det är möjligt att påbörja din vistelse från kl. 12.00 ankomstdagen och då utnyttja våra faciliteter och delta i programmet. Vi kan dock inte garantera ditt rum före kl. 15.00. Du måste anmäla dig i receptionen innan du kan utnyttja faciliteter eller delta i programmets aktiviteter.

Även på avresedagen kan du utnyttja våra faciliteter och delta i vårt program fram till kl. 18.00 utan extra kostnad. Om du önskar behålla ditt rum så kan det göras mot en avgift om 300 kr per rum och extra timme dock endast i mån av plats.

RECEPTION

Vår reception är öppen måndag – söndag 09:30-18:00.

HUNDAR & KATTER PÅ CAMP JÄRVSÖ

Vi har utvalda rum för våra fyrbenta vänner (tillkommer en kostnad på 200 kr). För allas trevnad har vi dock några förhållningsregler.
Meddela alltid vid bokning att du har med din hund, hunden får inte vistas i lobbyn eller våra restauranger, hunden får inte heller lämnas ensam vid entrén.

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.