Skip to content

Jobba hos oss

Marknads- och försäljningsansvarig

OM CAMP JÄRVSÖ OCH SPRINGTIME

Camp Järvsö är en nyetablerad hotell- och konferensanläggning med naturskönt läge i Järvsö. Här erbjuds en hållbar, naturlig och aktiv miljö som alla kan må bra i. Den ro som skogen ger tillsammans med god och nyttig mat samt fysisk aktivitet gör att alla åker hem fräscha och med ett lägre blodtryck och lägre puls. Privatpersoner får en egen unik vistelse och grupper får en naturnära och hållbar sammankomst med skräddarsytt innehåll kring träning, yoga, vandring, tävlingar och härliga måltider. Vi arrangerar träningsprogram, konferenser, fester, kick-off eller event. Camp Järvsö ägs och drivs av lokala hälso- och träningsprofiler som Carolina Klüft, Patrik Klüft, Cecilia Gustafson och Peppe Lindholm tillsammans med Springtime Group, som arrangerar tränings- och tävlingsresor över hela världen.

SYFTET MED TJÄNSTEN

Camp Järvsö är en nystartad verksamhet med stor potential som behöver etableras på marknaden och hitta sin publik. Vi är bra på träning, välmående och hälsa medan du är bra på marknadsföring och försäljning. Tillsammans kan vi skapa guld och se till att många fler får glädje av vårt erbjudande. På sikt tror vi att rollen kan växa till en chefstjänst som omfattar både Camp Järvsös och Springtimes marknads- och försäljningsarbete, men initialt ligger fokus på att hjälpa målgruppen att upptäcka Camp Järvsö.

VAD INNEBÄR JOBBET

Rollen är på heltid och mycket operativ, proaktiv och uppsökande. Ditt jobb blir att söka upp de som ännu inte upptäckt Camp Järvsö och fortsätta att kommunicera med de som redan känner till oss. Du följer upp leads och försäljningsmöjligheter, tar säljinitiativ efter t ex event eller inkommande förfrågningar. Du använder både fysiska kanaler såväl som kundmöten och event samt digitala vägar till företag, organisationer och privatpersoner.

Du är bidragande till att ta fram rätt marknads- och försäljningsmaterial och du leder samt följer upp prissättningsstrategin. Tillsammans med försäljningspartners runt om i landet säkerställer du att Camp Järvsö sjuder av aktivitet året runt. 

KVALIFIKATIONER

Du har relevant utbildning och erfarenhet inom marknadsföring och försäljning. Du har haft en säljroll i några år och trivs med uppgiften. Det är mycket meriterande om du har jobbat med försäljning inom hotell, konferens och/eller eventbranschen. Camp Järvsö är en liten organisation där alla tar stort ansvar både för sitt uppdrag och för helheten, därför bör du drivas av att jobba mot tydliga mål för ansvarsområden men också ibland kunna hjälpa andra när det behövs.

Vi tror att du har många av de här egenskaperna: energisk, social, ohögtidlig- hugger i där det behövs, ansvarstagande och drivs av mål, noggrann med detaljer, gillar att lära och prova nytt, envis när det gäller att göra klart jobbet (men inte så mycket annars).

VARFÖR JOBBA PÅ SPRINGTIME OCH CAMP JÄRVSÖ?

Vi har ett meningsfullt slutmål med vårt erbjudande – vi får människor att må bra och de ska lämna en vistelse på Camp Järvsö gladare än när de kom. Du får jobba med engagerade kollegor i en omsorgsfull kultur. Vi har okomplicerade arbetssätt och korta vägar för kommunikation och beslut i ett team där alla är välkomna att utveckla både sin egen roll och verksamheten i stort. Du får träna på jobbet och spendera tid på Camp Järvsö, som vi tror kan vara världens vackraste plats. Dock utförs huvuddelen av jobbet i Stockholm och Mälardalen där de flesta av kunderna finns. Vi har flexibla arbetssätt och du kommer att kunna få ihop ditt livspussel.  Dessutom får du hänga med Carolina Klüft och Sveriges bästa ledare och profiler inom träning, hälsa och välmående.   
  

HUR DU SÖKER

Sista ansökningsdag är 21 december. Vi kommer att läsa ansökningar och intervjua fortlöpande så ju tidigare du skickar in din ansökan desto bättre.

Vår ambition är att ha vår nya marknads- och försäljningsansvarige på plats så fort som möjligt. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att ringa eller maila VD Patrik Yderberg. Han nås på patrik.yderberg@springtimegroup.se eller 0709-92 26 87. Vi ser fram emot att höra av dig!

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.