Skip to content

Välkommen att boka din vistelse hos oss

Välkommen att boka din vistelse hos oss

På Camp Järvsö kan du välja att bo enstaka nätter eller fler och välja bland flera olika rumskategorier och vi erbjuder även camping. I våra lägenheter eller vår timmervilla kan du välja på 3, 4 eller 7 nätter.

Pris för din vistelse får du fram under bokningsprocessen och du kan då jämföra priset på olika boendealternativ. Priset för logi är samma oavsett hur många personer som bor i den valda boendeformen, ett visst minimiantal krävs dock beroende på boendetyp. Undantag är enkelrum som har ett tillägg.

Vill du vara aktiv under din vistelse här bokar du på aktivitetskort – det innebär att du då får fri tillgång till all träning och aktiviteter enligt program (skiljer sig beroende på säsong och datum). Vissa aktiviteter kan ha en tilläggskostnad.

Du får extra bra pris om du bokar något av våra många paket. Då är all mat, träning och speciella events inkluderade i priset. Läs mer om våra paket här.

Även om du inte bokar på aktivitetskort har du tillgång till alla våra faciliteter såsom fullt utrustat gym, gymnastiksal, spelrum, businesscenter samt framför allt vår Outdoor Arena, teknikbana för cykel, friidrottsbana, klättervägg, grillplatser och mycket, mycket mer. När vintern kommer så blir skid- och skridskoåkning naturliga aktiviteter och varför inte prova på vår ”spaavdelning” som består av vår vedeldade bastu med fantastisk utsikt över Kalvsjön, 10 meter ned till bryggan där du med fördel tar ett uppfriskande dopp!

För alla boendealternativ kan man boka till frukost, lunch och middag som ett tillval till valt boende. Tillval av mat måste göras för hela vistelsen, dvs det går inte att boka en enstaka måltid under bokningsprocessen. Enstaka måltider kan bokas på plats (i mån av plats) eller via vår bokningskalender.

Ta del av våra dagsaktuella erbjudanden här.

Välkomna!

Sök och boka här ovanför eller kontakta oss om du har specifika önskemål så hjälper vi gärna dig med din bokning.

Vill du boka dagspaket eller enskilda pass?

Bokning boendegäster 7 dagar innan ankomst

För alla boende gäster som bokar sitt heldags-aktivitetskort i samband med att de gör sin bokning av logi garanterar vi plats på alla ledarledda pass*. Vid bokning senare eller på plats kan vi inte garantera platstillgång.

Det är dessutom prismässigt förmånligare att boka aktivitetskortet när man gör sin huvudbokning. Du bokar på det som tillval senast 7 dagar innan ankomst genom att logga in på din bokning HÄR. Du kan endast välja att boka för hela perioden, vill du boka enstaka dagar/pass måste du maila eller ringa oss.


Bokning boendegäster efter 7 dagar innan ankomst & dagsgäster

Om du vill avvakta med att boka in dina aktiviteter och boka heldags eller enstaka pass så kan du i mån av plats boka på det senare. Gör din bokning på denna länk.

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.