Skip to content

Hyra hela hus

Hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens kan ni hyra hela hus alternativt över- eller undervåning. Våra tre hus – Norrgården, Sörgården och Anders-Ers – är perfekta för både större konferensgrupper och träningsgrupper men även för högtidsfirande eller fester med vänner och familj.

Inget självhushåll finns i husen; alla måltider bokas i vår restaurang.

Välkommen att kontakta oss på info@campjarvso.se eller 0651-564136 med er förfrågan.

Norrgården

I vårt hus Norrgården finns 17 fräscha rum, allt från bekväma enkelrum till rymliga superiorrum för upp till 5 personer. Vid hyra av hela Norrgården har ni exklusivitet i detta boende och tillgång till Norrgårdens fina konferenslokal/samlingsrum för 20 personer med servicestation för kaffe, läsk och te. 13 av rummen är av enklare standard som har dusch och wc i korridoren, precis utanför rummen. I huset är även husdjur tillåtna.

Sörgården

Vårt hus Sörgården har 14 rum. På övervåningen i Sörgården finner ni ett ombonat vardagsrum för trevlig samvaro med servicestation där man kan köpa läsk, kaffe och te. Fyra av rummen har gemensam dusch och wc i korridoren. Övriga enkelrum, dubbelrum och familjerum har dusch och wc i rummen. I detta hus är det inte tillåtet att ha husdjur med sig.

Anders-Ers

I vårt mindre hus, Anders-Ers finns 9 rum. Totalt kan man bo upp till 28 personer. Det finns dubbelrum, större familjerum där ni kan bo upp till 6 personer. De flesta har dusch/wc på rummen. På övervåningen finns ett kök och ett allrum. I huset är även husdjur tillåtna.

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.