Skip to content

Vinterdagar i Järvsö

Datum: Alla söndag-torsdag från den 5 december – 14 april. 

Järvsö erbjuder fantastisk skidåkning både utför i Järvsöbacken med sina 20 nedfarter men också på längden där skidanläggningen Harsa erbjuder 85 km klassiska spår och 18 km skatespår.

Härlig skidåkning tillsammans med all träning och aktiviteter vi erbjuder på Camp Järvsö gör att det verkligen finns något för alla.

Vi har öppet hela vintern och varför inte passa på och fly jul- och nyårsstöket och låta oss ta hand om det åt dig?

Vi erbjuder mycket mer än ”bara” skidåkning

Skidåkning utför och på längd i all ära men vi erbjuder så mycket mer. Skridskoåkning på sjön, Yoga, fys och konditionsträning och speciella pass för hela familjen. Vi utnyttjar vår gymnastikhall till bollsporter, lekar – ja, vi blir alla 10 år igen…

Bastu i vår vedeldade bastu och ett uppfriskande isvaksbad är ett härligt inslag efter en dag full av aktiviteter. Häng i vår bar, pingis i vårt aktivitetsrum, jobba (om du absolut måste) i vår businesscenter men givetvis är det helt ok att ta det lugnt med en god julklappsbok…

Varje dag under alla helger samt lov hela vintern (vinter-, sport- och påsklov) erbjuder vi en mängd aktiviteter, både ledarledda men också sådant man med fördel gör själv.

En vistelse hos oss är perfekt för alla som vill kombinera skidåkning med andra typer av aktiviteter. Här finns något för alla!

Välkommen till Camp Järvsö i jul

Levande eldar, en tur med häst och släde, glögg, våra hembakta pepparkakor och självklart ska vi få in även fysiskaktivitet under dagen så som Santa Claus Run, julpyssel och mycket mer.

Vällagat julbord lagat från grunden med en stor omtanke och givetvis kommer tomten! Upplev Järvsö kyrkas magiska julotta på juldagen innan du ger dig på dagens aktiviteter.

Välj att bo i lägenheter eller vår timmervilla med självhushåll, på vår husbilscamping eller så bokar du något av våra trevliga rum och låter oss ta hand om resten!

Vi kan utlova en magisk jul mitt ute i den fantastiskt vackra hälsingenaturen.

Unna dig en God Jul!

Fira nyår med oss!

Det kommer bli en magisk kväll där dagen föregåtts med härliga aktiviteter, antingen med gruppträning eller skidåkning, så vi kan unna oss att fira ordentligt på kvällen.

Musik, en vällagad nyårssupé och sedan vi firar in det nya året ute i naturen med eldar och fyrverkerier!

Snögaranti i Järvsöbacken!

Vintersemester i Järvsöbacken med skidåkning för hela familjen i 20 nedfarter, med 8 liftar och 5 rullband. Järvsöbacken är en av Sveriges mest välbesökta anläggningar för skidåkning!

Järvsöbacken ligger 10 km från Camp Järvsö och om du inte har egen bil så erbjuder vi en shuttleservice som bekvämt tar dig mellan backen och oss.

Järvsöbacken är en familjeanläggning i den rätta bemärkelsen – här finns skidåkning för hela familjen. All skidutrustning finns att hyra och skidskolan är mycket populär för både nybörjare och de som vill utveckla sin åkning ytterligare.

Järvsö är extremt snösäkert tack vare ett av Europas modernaste snökanonsystem och vi kan därför erbjuda en snögaranti!

Läs mer om Järvsöbacken här.

Harsagården erbjuder längdåkning i toppklass!

Harsagården ligger vackert och ostört invid Harsasjön på 400 m.ö.h vilket gör att det är väldigt snösäkert. En normal vinter så erbjuds längdskidåkning i toppklass från december till mars.

Drygt 10 olika spår med olika längd och svårighetsgrad gör att både nybörjaren såväl som elitmotionären får ut det mesta och bästa av sin skidåkning.

Harsagården ligger drygt 20 km från Camp Järvsö och om du inte har egen bil så erbjuder vi en shuttleservice som bekvämt tar dig mellan backen och oss.

På Camp Järvsö har vi vallabod och skidförvaring och för dig som nöjer dig med enklare skidåkning erbjuder vi spår på sjön och på vår egen 2,5 km slinga.

Läs mer om Harsagården här.

Följande ingår i paketpriset:

 • Logi i vald rumstyp i 4 nätter
 • 4 frukost
 • 4 middag
 • Aktivitetskort – deltagande i alla ledarledda pass enligt program.
 • Tillgång till anläggnings faciliteter enligt beskrivning.
 • Tillgång till vedeldad bastu nere vid brygga 1 timme per dag (Denna bokas i mån av tillgång)
 • Barn upp till 17 år bor (i befintliga sängar,) äter och deltager i aktiviteter gratis

Följande produkter kan väljas som tillval:

För rum och tält:

 • Lunch måndag till onsdag
 • Husdjur (för de rum och tält som tillåter hund).
 • Tågresa Stockholm-Järvsö Söndag-söndag inkl transfer.

För lägenheter, Timmervillan och camping:

 • Frukost måndag-torsdag
 • Lunch måndag-onsdag
 • Middag söndag-onsdag
 • Husdjur (Timmvervillan och den lägenhet som tillåter hund). Obs! För Campingen är det inget tillägg för att ha hund).
 • Tågresa Stockholm-Järvsö Söndag-söndag inkl transfer.

Vid bokning av campingplats, lägenhet eller Timmervillan ingår inga måltider utan väljs som tillval alternativt bokas på plats.

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.