Skip to content

En vinterupplevelse för alla!

Vi erbjuder mycket mer än ”bara” skidåkning
Skidåkning utför och på längd i all ära men vi erbjuder så mycket mer. Skridskoåkning på sjön, Yoga, fys och konditionsträning och speciella pass för hela familjen. Vi utnyttjar vår gymnastikhall till bollsporter, lekar – ja, vi blir alla 10 år igen…

Bastu i vår vedeldade bastu och ett uppfriskande isvaksbad är ett härligt inslag efter en dag full av aktiviteter. Häng i vår bar, pingis i vårt aktivitetsrum, jobba (om du absolut måste) i vår business center men givetvis är det helt ok att ta det lugnt med en bok…

Varje dag under alla helger samt lov hela vintern (vinter-, sport- och påsklov) erbjuder vi en mängd aktiviteter, både ledarledda men också sådant man med fördel gör själv.

En vistelse hos oss är perfekt för alla som vill kombinera skidåkning med andra typer av aktiviteter. Här finns något för alla!

Snögaranti i Järvsöbacken

Vintersemester i Järvsöbacken med skidåkning för hela familjen i 20 nedfarter, med 8 liftar och 5 rullband. Järvsöbacken är en av Sveriges mest välbesökta anläggningar för skidåkning!

Järvsöbacken ligger 10 km från Camp Järvsö och om du inte har egen bil så går Skidbussen precis utanför oss som bekvämt tar dig mellan backen och oss.

Järvsöbacken är en familjeanläggning i den rätta bemärkelsen – här finns skidåkning för hela familjen. All skidutrustning finns att hyra och skidskolan är mycket populär för både nybörjare och de som vill utveckla sin åkning ytterligare.

Järvsö är extremt snösäkert tack vare ett av Europas modernaste snökanonsystem och vi kan därför erbjuda en snögaranti!

Läs mer om Järvsöbacken här .

Foto: Harsa

Harsagården erbjuder längdåkning i toppklass!

Harsagården ligger vackert och ostört invid Harsasjön på 400 m.ö.h vilket gör att det är väldigt snösäkert. En normal vinter så erbjuds längdskidåkning i toppklass från december till mars.

Drygt 10 olika spår med olika längd och svårighetsgrad gör att både nybörjaren såväl som elitmotionären får ut det mesta och bästa av sin skidåkning.

Harsagården ligger drygt 20 km från Camp Järvsö.

På Camp Järvsö har vi vallabod och skidförvaring och för dig som nöjer dig med enklare skidåkning erbjuder vi spår på sjön och på vår egen 2,5 km slinga.

Läs mer om Harsagården här.

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.