Skip to content

Tillsammans driver vi Camp Järvsö

Vi som driver Camp Järvsö är otroligt stolta över att välkomna dig till vår unika plats.

För oss är Camp Järvsö en riktig pärla belägen med en fantastisk utsikt över Kalvsjön, bara 7 km utanför Järvsö.

När vi köpte stället i november 2020 var byggnaderna helt orenoverade. Det känns nästan overkligt när vi tänker tillbaka på det. Vid tillträdet i januari 2021 engagerade vi två byggteam, ett från Söderhamn och ett från Järvsö, för att genomföra en omfattande renovering.

Personal anställdes, hemsidan och bokningssystemet sattes upp, rummen fick nya färger och möbler köptes in. Vi hade otroligt mycket att göra! Och så, efter bara sex månader, den 17 juni 2021, hade vi äntligen premiär. Allt detta inträffade mitt under den pågående pandemin. 

Resultatet blev inget annat än fantastiskt, och vi känner oss verkligen stolta och glada över att kunna dela denna miljö med dig. Vår vision med Camp Järvsö är att ”människor i kraft och balans stärker sin omvärld”.

Vår anläggning är helt unik. Den består av ett femtontal fastigheter, inklusive hotellbyggnader med ca 130 bäddar, restaurang och konferensutrymmen. Här finns också Glamping, lägenheter och Timmerstugan. Förutom detta, har Camp Järvsö en egen idrottshall, yogasal och ett grymt gym, bara för att nämna några av faciliteterna. Här finns också en naturarena som erbjuder många möjligheter till olika aktiviteter. En plats för gruppträning, 3D bågskytte, Mästarbanan, discgolfbana, fotboll, beach-volleyball, motorikbana för barn, höjdhopp, längdhopp, samt löpning, cykling och skidåkning. På vår tomt har vi till och med ett eget elljusspår. Här finns verkligen något för alla!

40 veckor om året erbjuds olika Temahelger med några av landets främsta träningsinstruktörer. Utbudet är stort med allt från högintensiva aktiviteter till yoga och skogsbad. Alla kan vara med, oavsett om du är nybörjare eller mer träningsvan. Här finns något för alla!

För många företag och organisationer har Camp Järvsö blivit ett återkommande resmål för att få kontrastupplevelser till vardagssysslorna. Här kan man också konferera, distansarbeta eller ha kickoffer och kreativa workshops.
I vår fantastiska loge arrangerar vi bröllop och fester. Vi skräddarsyr upplägget så att våra gäster ska få en unik och minnesvärd upplevelse.

Vår allra största tillgång är vår härliga blandning av gäster på Camp Järvsö. Här träffar du allt från seniorer och barnfamiljer till friidrottare, yogisar, dansare, bärplockare, vinprovare, skidåkare, löpare, skogsbadare, vandrare, kall- och vinterbadare, långfärdsskridskoåkare, gymentusiaster, cyklister m.m. Och förstås finns det även dom som bara vill vara och njuta av lugnet. Många upplever Camp Järvsö som sitt egna ”lantställe”, en plats där de kan koppla av och njuta av det vackra landskapet.

Vi som driver Camp Järvsö hoppas verkligen att du kommer att få fantastiska dagar här hos oss.

Varma hälsningar från oss på Camp Järvsö


Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.