Skip to content

Vandringshelg i Järvsö

Datum: 2-4 juni

Inled sommaren med en helg på Camp Järvsö där Åsa och Susanne tar dig med på en vandringshelg i den storslagna naturen runt Järvsö. Vi kommer vandra längs Vallederna och vi kommer även ta oss till Järvsö klack med milsvid utsikt över Hälsinglands berg.  

Vi lovar en helg med härlig gemenskap, god mat som avnjuts i restaurangen med utsikt över Kalvsjön, vedeldad bastu, bubbel i baren och många skratt.  

Pass som utlovas utöver vandringen kan vara morgonrörlighet innan frukost i morgonsolen, pilates, hiit mm – lite beroende på vädret.  

Hoppas vi ses, Åsa & Susanne  

Att ta med i packning: Ryggsäck, kläder för bra och mindre bra väder, skor som tål lite terräng, termos för kaffe på långturen, badkläder om du vill doppa dig i Kalvsjön efter bastun. 

Detta ingår i paketet:
– Logi i vald rumstyp i 2 nätter
– Helpension (frukost, lunch och middag)
– Deltagande i alla ledarledda pass enligt program.
– Tillgång till anläggnings faciliteter enligt beskrivning. 

Pris från 4115 kr

Åsa Burwall jobbar som fysioterapeut, PT och gruppträningsinstruktör på IKSU.  

Hon har alltid hållit på med någon form av träning och spelade från början handboll i Guif i hemstaden Eskilstuna. Flyttade som 20-åring till Umeå där hon blivit kvar och haft turen att få jobba på IKSU – som hon anser vara ”drömkåken” om man vill jobba med träning och rehabilitering i alla dess former.  

Genom åren har hon lett de flesta former av gruppträning vilket gett henne en stor ”verktygslåda” att jobba med. Specialintresset är funktionell träning med fokus på stabilisering.  

Åsa tycker om att få sina kunder att förstå vad de gör och varför – vet inte huvudet vad kroppen håller på med brukar resultatet utebli. Hon drivs av nya utmaningar och den energi hon får av att kunna ge sina deltagare samma positiva kick som hon själv upplever då hon tränat. Träningsmotto: -alla kan alltid röra på sig i någon form – det är bara fantasin som begränsar dig. 

Susanne är utbildad massageterapeut med eget företag sedan 27 år! 

Älskar naturen o tillbringar mycket tid i skärgården hemma i Nynäshamn. Har jobbat som instruktör under många år. 

Började som resenär på Spring Times resor till Turkiet och Portugal har sedan varit i härliga Monte Gordo i Portugal som core o stavtränings instruktör på många resor. Jobbar nu på Gym hemma i Nynäshamn både som gruppträningsinstruktör med Hiit pass, Core och Seniorpass samt som Weight Trainer Coach o coachar deltagare till en hälsosammare livsstil.

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.