Skip to content

Utefest

6-8 september

Utemagasinet står bakom arrangemanget Utefest, som är en mötesplats i verkligheten för alla som älskar friluftsliv eller är nyfikna på att prova. Under en långhelg hänger vi tillsammans på mysiga Camp Järvsö, där vi dukar upp ett smörgåsbord av guidade turer, workshops, föreläsningar och annat kul. Ditt Utepass ger dig tillgång till alla programpunkter, och du bestämmer själv vilka du vill vara med på. Vad sägs om paddling på Ljusnan, matlagning över eld, stigcykling på berget i byn, skogsbad, upplevelselöpning och svampkurs – till exempel?

När det mörknar tänder vi lägereldarna, småpratar om dagens friluftsliv, välkomnar kvällens liveband och öppnar Utebaren. 

Läs mer om eventet här. Och följ @utemagasinetsverige på Instagram för löpande uppdateringar kring nya programpunkter.

Säkra ditt boende redan nu! Early Bird – boka med 50% rabatt första natten vid ankomst torsdag, rabatten gäller fram till 31 maj. Bokningen för hotellrum, glamping, camping och tältplatser är möjlig nu.

Under juni kommer vi att berätta mer om vårt materbjudande och ni kommer även att kunna förboka enstaka måltider samt måltidspaket.

Välkomna!

Detta ingår i din bokning:
– Boende i vald rumstyp
– Frukost*
– Transport till och från Järvsö station om du kommer med tåg
– Camp Järvsös övriga faciliteter (tex gym, gymnastiksal, outdoor arena)

*Frukost ingår ej vid bokning av ställplats

Under våren kommer mer information kring möjlighet att boka era måltider dessa dagar.

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.