Skip to content

Träning – Aktiviteter – Program

NYHET! Vi har elljusspår!

Camp Järvsös breda utbud av faciliteter gör att det finns något för alla. Träna i vårt toppmoderna gym, koppla av efter en yoga i vår vedeldade bastu, prova på pilbågsskidskytte, ja det är vi nog ensamma om! Gå en tipspromenad, åk pulka, grilla korv på några av våra grillplatser. Ta några varv i vårt elljusspår och få en total naturupplevelse med ett ledarlett vinterskogsbad.

Börja din resa med att utforska vad vi har att erbjuda just dig!

Träning och aktiviteter

NYHET! Vi har elljusspår!

Camp Järvsös breda utbud av faciliteter gör att det finns något för alla. Träna i vårt fullt utrustade gym, delta i våra ledarledda pass eller upptäck allt vad naturen har att erbjuda utanför dörren. När vintern kommer så blir skid- och skridskoåkning naturliga aktiviteter och varför inte prova på vår ”spaavdelning” som består av vår vedeldade bastu med fantastisk utsikt över Kalvsjön, 10 meter ned till bryggan där du med fördel tar ett uppfriskande dopp!

Camp Järvsö Basic Träningsprogram

Vårt budskap är att vi är  ”den naturliga platsen för inspiration, träning och upplevelse”  och vi tror på att människor i kraft och balans stärker sin omvärld. Därför är miljön hos oss uppbyggd kring möjligheter att yoga, löpträna, fysträna, åka skidor, träna gruppträning och förstås uppleva naturen via vandring, skogsbad, eller ”bara vara”.   

Träna på vårt toppmoderna gym

Nu öppnar vi upp gymmet för alla! Träna hur mycket du vill, när du vill.

Det gamla stallet har blivit ett toppmodernt gym och varför inte passa på att använda det för att komma i form eller bli starkare? Fullt utrustat och redo att användas. Förutom klassiska skidstänger finns löpband, roddmaskiner, cyklar och Ski-Erg maskiner.

Dagkort – upplev Camp Järvsö

Alla helger och lov erbjuder vi vårt endags upplevelsekort. I upplevelsekortet ingår lunch och fri tillgång till ett brett utbud av aktiviteter och träningsmöjligheter – som långfärdsskridskor på Kalvsjön, gruppträningspass, fullt utrustat gym, elljusspår, aktivitetsrum och mycket mer!

Teman och events

Vi arrangerar kontinuerligt olika typer av events och erbjuder fullmatade paket med träning, musik, mat och härliga naturupplevelser! Kom och häng med oss – du kommer inte ångra dig!

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.