Skip to content

Träning – Aktiviteter – Program – Teman

Camp Järvsös breda utbud av faciliteter gör att det finns något för alla. Träna i vårt fullt utrustade gym, koppla av på vår boulebana, utmana dig själv på vår klättervägg, upptäck våra Nordiska Djur på vår naturstig, träna, spela eller lek i vår fullt utrustade gymnastiksal, utnyttja allt vår Outdoor Arena erbjuder, bl a en mini friidrottsanläggning, beachvolleyplan, multisportgolv, teknikbana för cykel och en stor gräsplan för ja, det mesta.

I tillägg finns fantastiska möjligheter för löpning, vandring och cykel i den krispiga höstluften. Nu börjar även trattkantarellerna dyka upp!

Börja din resa med att utforska vad vi har att erbjuda just dig!

Träning och aktiviteter

Camp Järvsös breda utbud av faciliteter gör att det finns något för alla. Träna i vårt fullt utrustade gym, delta i våra ledarledda pass eller upptäck allt vad naturen har att erbjuda utanför dörren. När vintern kommer så blir skid- och skridskoåkning naturliga aktiviteter och varför inte prova på vår ”spaavdelning” som består av vår vedeldade bastu med fantastisk utsikt över Kalvsjön, 10 meter ned till bryggan där du med fördel tar ett uppfriskande dopp!

Börja din resa med att utforska vad vi har att erbjuda just dig!

Program

Under alla helger torsdag till söndag samt under vissa temaveckor (se våra paket) så har vi ett fullmatat program med olika träningsformer. Vi anpassar träningspassen så att alla ska få ut det mesta av träningen. Du kan välja att boka aktivitetskort för hela vistelsen eller boka enskilda pass (vilket görs på plats).

Dagsgäster

Nu öppnar vi upp gymmet för alla! Träna hur mycket du vill, när du vill.

Det gamla stallet har blivit ett toppmodernt gym och varför inte passa på att använda det för att komma i form eller bli starkare? Fullt utrustat och redo att användas.

Vi välkomnar dig som vill delta på enstaka pass. Dessa kostar 150 kr per pass och kan endast bokas via telefon 0651-564136 eller email info@campjarvso.se. Du finner våra program här.

Teman och events

Vi arrangerar kontinuerligt olika typer av events och erbjuder fullmatade paket med träning, musik, mat och härliga naturupplevelser! Kom och häng med oss – du kommer inte ångra dig!

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.