Skip to content

Träning & aktiviteter

Camp Järvsös breda utbud av faciliteter gör att det finns något för alla. Träna i vårt fullt utrustade gym, koppla av på vår boulebana, utmana dig själv på vår klättervägg, upptäck våra Nordiska Djur på vår naturstig, träna, spela eller lek i vår fullt utrustade gymnastiksal, utnyttja allt vår Outdoor Arena erbjuder, bl a en mini friidrottsanläggning, beachvolleyplan, multisportgolv, teknikbana för cykel och en stor gräsplan för ja, det mesta.

I tillägg finns fantastiska möjligheter för löpning, vandring och cykel i den härliga naturen samt givetvis ett härligt bad för sol, lek och vattensporter.

Börja din resa med att utforska vad vi har att erbjuda just dig!

Vill du boka dagspaket eller enskilda pass?

Bokning boendegäster 7 dagar innan ankomst

För alla boende gäster som bokar sitt heldags-aktivitetskort i samband med att de gör sin bokning av logi garanterar vi plats på alla ledarledda pass*. Vid bokning senare eller på plats kan vi inte garantera platstillgång.

Det är dessutom prismässigt förmånligare att boka aktivitetskortet när man gör sin huvudbokning. Du bokar på det som tillval senast 7 dagar innan ankomst genom att logga in på din bokning HÄR. Du kan endast välja att boka för hela perioden, vill du boka enstaka dagar/pass måste du maila eller ringa oss.

*Vissa restriktioner kan förekomma vilket då meddelas.


Bokning boendegäster senare än 7 dagar innan ankomst & dagsgäster

Om du vill avvakta med att boka i ditt aktivitetskort (heldags-,halvdagskort eller enstaka pass) eller är dagsgäst så kan du i mån av plats boka på det via vår aktivitetskalender. Gör din bokning på nedan länk.

Vi har aktivitetskort där du får tillgång till alla faciliteter och ledarledda pass men även dagskort med tillgång till endast våra faciliteter/utbud på gården som tex gym, Outdoor Arena och gymnastikhall.

Läs mer om vårt utbud av faciliteter på Camp Järvsö

INTO THE WILD

Välkommen in i hjärtat av Camp Järvsö – skogen! Med bl a löpning, vandring, skogsbad och orientering mm.

OUTDOOR ARENA

Klara, färdiga gå! Outdoor arena för bl a fotboll, friidrottsaktiviteter, teknikbana för cykel, Koordinationsbana och klätter/boulderingvägg.

GYM

Stark som en björn! I gårdens stall har vi ett toppmodernt gym.

ÖVRIGA AKTIVITETER PÅ GÅRDEN

Det finns alltid något att göra! Förutom all träning och aktiviteter så finns det mycket att göra på gården.

SJÖN

Vår svalkande pärla! Fisktäta Kalvsjön ligger nedanför campet för bl a fiske, sol och bad, paddla kajak, SUP.

GYMNASTIKHALL

Armar uppåt sträck! I vår charmiga gympasal kan du spela bollsporter och det mesta som hör en gymnastiksal till.

LET´S RIDE

Välkommen till cykelmeckat Järvsö och Camp Järvsö. Vi erbjuder dig som gäst ett brett utbud inom cykling.

UTFLYKTER

Förutom våra cykelturer, löpturer och vandringar, så kan vi givetvis även ta oss in i Järvsö by och ta del av allt som finns där!

MASSAGE, FYSIOTERAPI, HEARTBEAT &PT

Under högsäsong erbjuder vi massage och fysioterapi som kan få ordning på dina skavanker eller förebygga eventuella skador. Vi kan även stå till tjänst med personlig träning och tester med HeartBeat under vissa datum.

Läs mer om vår gruppträning, grundprogram, teman och evenemang

GRUPPTRÄNING

Gruppkänsla när den är som bäst! Vi erbjuder klasser av olika slag med inspirerande ledare.

YOGA & MEDITATION

Andas ut…Ett av våra viktigaste syften är att vara en plats där du kan återhämta dig från vardagens press, stress och brus.

TEMAN & EVENEMANG

Lika barn leka bäst! Vissa veckor har olika teman där du helt säkert kan hitta det du gillar extra mycket.

GRUNDPROGRAM

Vi har något för alla! Det vi är bäst på är träning, hälsa, aktiviteter och upplevelser! All ledarledd träning och aktiviteter på programmet bokas på som tillval av aktivitetskort vid bokningsprocessen.

Om du inte vill boka på aktivitetskort och vara med på ledarledda pass på programmet har du tillgång till alla våra faciliteter såsom fullt utrustat gym, gymnastiksal, spelrum, businesscenter samt framför allt vår Outdoor Arena med utegym, teknikbana för cykel, friidrottsbana, klättervägg, grillplatser och mycket, mycket mer. 

Under hela sommaren med start 24 juni – 15 augusti erbjuder vi ett utbud för familjer, fullspäckad med träning, aktiviteter och upplevelser för hela familjen.

Hos oss kan du välja att bo så många nätter du vill under sommarsäsong 17 juni – 29 augusti

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.