Skip to content

Teman & Events

Förutom vårt ledarledda grundprogram så erbjuder vi så gott som alltid extra pass och aktiviteter när vi har särskilda teman och event. Om du är särskilt intresserad av en speciell träningsform eller aktivitet så väljer du med fördel att vara på plats just då. Dessa temadagar/veckor/event sker oftast med en speciell partner eller med speciella instruktörer. För att delta på dessa aktiviteter krävs ett aktivitetskort och/eller pristillägg för att delta på dessa pass/aktiviteter/event vilket då framgår i beskrivningen av dessa teman/event och i bokningsprocessen.

Mer information om våra temadagar/veckor/event finner ni här. Observera att grundprogrammet alltid erbjuds vilket gör att man alltid kan vara på plats och ha fullt utbyte av alla pass//event även om man inte är intresserad av det speciella temat/eventet (aktivitetskort krävs alltid för att delta på ledarledda pass)

Friskis&Svettis Senior på Camp Järvsö 

Datum: 12 – 16 september  

Friskis&Svettis Senior på Camp Järvsö är aktiva tränings- och semesterdagar för dig som vill hålla dig stark länge och ha roligt i vacker Hälsingeanda. Bo bekvämt, ät gott och lär känna nya vänner. 

Holistic Camp

Datum: 23-26 september

Tänk vackra hälsingelandskap, morgonjogg i frisk luft och yoga i morgonsolig sal. Traillöpning/vandring på skogsdoftande leder och en svettig dansträningsklass till suggestiv musik och gåshud på armen.

Förhandsanmälan för höstlovsvecka för hela familjen

Datum: 31 oktober – 7 november

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.