Skip to content

Teman & Events

Förutom vårt ledarledda grundprogram så erbjuder vi så gott som alltid extra pass och aktiviteter när vi har särskilda teman och event. Om du är särskilt intresserad av en speciell träningsform eller aktivitet så väljer du med fördel att vara på plats just då. Dessa temadagar/veckor/event sker oftast med en speciell partner eller med speciella instruktörer. För att delta på dessa aktiviteter krävs ett aktivitetskort och/eller pristillägg för att delta på dessa pass/aktiviteter/event vilket då framgår i beskrivningen av dessa teman/event och i bokningsprocessen.

Mer information om våra temadagar/veckor/event finner ni här. Observera att grundprogrammet alltid erbjuds vilket gör att man alltid kan vara på plats och ha fullt utbyte av alla pass//event även om man inte är intresserad av det speciella temat/eventet (aktivitetskort krävs alltid för att delta på ledarledda pass)

Dans, dans, dans

Datum: 17-20 juni

Dans i olika former kommer att erbjudas under alla veckor i sommar. Denna speciella danshelg erbjuder vi ett riktigt dansinferno under ledning av Sveriges populäraste dansinstruktör, Tobias Karlsson!

Holistic Training med Dietistens val


Datum: 18-22 juli

Varmt välkommen till Camp Järvsö 18-22 juli där vi tillsammans med Holistic Training, Cecilia Gustafsson och Dietistens val – Johanna och Caroline erbjuder en camp för alla sinnen. Dagar som bara handlar om dig!

Med rörelse, värme och gemenskap ihop med god och näringsrik mat vill vi med dessa dagar locka alla sinnen för din inre glöd och yttre lyskraft! Och självklart kan alla vara med- nybörjare som mer van träningsval, här finns något för alla!

Cykelhelger

Datum: 1-4/7 (Landsvägscykling för nybörjare), 22-25/7 (Gravelcykling), 19-22/8 (Landsvägscykling avancerad)

Välj mellan helger med landsvägscykling för nybörjare eller avancerad samt gravel.

Boka din SM-helg på Camp Järvsö

Den 15-18 juli går SM-tävlingarna Enduro-SM och Pumptrack-SM av stapeln i Järvsö. Vi på Camp Järvsö erbjuder flera olika boendemöjligheter under denna helg! Vi har många boendealternativ som gör att du kan anpassa valet efter krav på
standard, plånbok eller hur många personer du är i sällskapet. Välj mellan fullt utrustade lägenheter för upp till 10 personer, hotellrum med allt från enkel standard upp till sviter, spännande glampingtält samt campingplatser om du har egen husvagn eller husbil.

Skriv ditt anmälningsnummer till tävlingen i kommentarrutan i bokningsprocessen så får du aktivitetskort under din vistelse gratis på Camp Järvsö.

Anmäl dig till tävlingarna på: www.swemtbgravity.se

Midsommarhelg –
Camp Järvsö Style

Datum: 24-27/6
Vi kommer att bjuda både på ett traditionellt hälsingefirande med dans runt midsommarstång, musik, tävlingar och lekar men också massor av träning och aktiviteter!

Friskis&Svettis

Datum: 27/6-4/7, 25/7-1/8

När Friskis&Svettis är på plats så är programmet alltid extra fullt av träning, så även dessa veckor. Vandring, löpning, skavsår, cykling, lekar, äventyr, yoga, styrketräning, skratt, tävlingar, nya och gamla vänner, grillkvällar, kanottur, fiske, föreläsningar, skrubbsår, dans och mycket mer. Aktiviteter och pass som är anpassade för vuxna, barn och ungdomar. 

Äventyrsveckor – In to the wild!

Datum: 1-15/8

Vi bor mitt i skogen och allt vad den har att erbjuda! Vandringar, kanotturer, fiske och bågskytte ute i naturen tillsammans med våra experter skapar upplevelser för både barn och vuxna!

Löparveckor

Datum: 15-29/8

Med bl a Anders Szalkai, LG Skoog, Sanna Hed, Jimmy Englund och Peppe Lindholm

Passa på att slipa formen inför inför höstens lopp.
Perfekta löparläger som innehåller allt inom löpning för alla!
Teknik, massor av löpning på allt från asfalt, grusväg till härlig skog, föreläsningar och trevligt häng!

Dagar fyllda med bland annat föreläsningar av Anders Szalkai och LG Skoog, styrketräning anpassad för löpare, grillkväll (iförd flanellskjorta;-), och varför inte åka in till byn och damma av kolstybben?
Kom och slipa formen inför höstens lopp.

Kampsport

Datum: 11-18 juli

Häng med Jörgen Krüth, Larry Lindwall, Joakim Karlsson på kampsportsvecka på Camp Järvsö där ni kommer få lära er grunderna i kampsport. Vi använder oss av olika slag, sparkar och knän. Ni får lära er hur man står, rör sig och hur man ska skydda sig själv på bästa sätt. Sedan kommer vi använda oss av redskap för att köra olika kombinationer och få svettas ordentligt! Följ med på ett fartfyllt &  kul vecka med väldigt liten risk för att göra illa sig.

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.