Skip to content

Aktuella paket

Under hösten erbjuder vi fullmatade paket med träning, musik, mat och härliga naturupplevelser! Lys upp höstmörkret med en härlig vistelse hos oss.

Teman & events

Vissa veckor och helger erbjuder vi olika teman där du helt säkert kan hitta det du gillar extra mycket! Välkända profiler delar med sig av sina kunskaper inom både träning, mat & dryck.

Musikkvällar och dryckesprovningar, spa á la Camp Järvsö, vandringsleder, gym, kanotutflykt, fiske och framåt vintern skid- och skridskoåkning.

Som sagt, här finns något för alla smaker, välkomna!

Holistic Camp med Cecilia Gustafsson

Datum: 23-26 sep

Tänk vackra hälsingelandskap, morgonjogg i frisk luft och yoga i morgonsolig sal. Traillöpning/vandring på skogsdoftande leder och en svettig dansträningsklass till suggestiv musik och gåshud på armen.

Härlig hösthelg med skönt häng och en touch av whisky!

Datum: 23-26 sep / 24-26 sep

Njut av en underbar natur i vacker höstskrud med ett besök på Camp Järvsö. Denna helg bjuder vi in till dryckesprovning med Mackmyra, där du får prova ett urval av unika 30-litersfat och lära dig mer om Mackmyras spännande resa.

Stark och rörlig med Friskis&Svettis kryddat med lokala ostdelikatesser!

Datum: 30 sep-3 okt / 1-3 okt

Helgens träning genomförs i samarbete med Friskis&Svettis där fokus kommer ligga på rörlighet och styrka. Givetvis utnyttjar vi de vackra omgivningarna till härlig löpning, vandring och kanske en cykeltur?

Härlig hösthelg med skönt häng och en touch av Italien!

Datum: 7-10 okt / 8-10 okt

Helg som bjuder på varierad träning i form av morgonpromenad eller jogg, rörlighet, yoga, dans och fysträning. Vi gör också en vacker bergsvandring i den underbara naturen! Till middagen på lördag så ingår en vinprovning som går i italienskt tema. Under ledning av Nicolai Breschi (tidigare restaurangchef på bl a Esperanto) guidas vi igenom måltidens alla delar med tillhörande viner.

En höstweekend i världsklass á la Patrik & Carolina Klüft med en touch av choklad!

Datum: 14-17 oktober / 15-17 oktober

Denna helg har Patrik och Carolina Klüft styrt upp träningen och är helgens värdpar – kan inte bli annat än världsklass! Carolina och Patrik tar oss in i friidrottens värld där vi delas upp i mindre grupper och kör härligt intima, utmanande och roliga pass.

Barmark, Staffan Olsson och en liten oktoberfest – vilken kompott!

Datum: 21-24 okt / 22-24 okt

Den här helgen är en riktigt skön kompott där vi gästas av handbollsprofilen Staffan Olsson samt Mats Larsson fd landslagscoach och även landslagsåkare i längdskidor.

Kampsport, musikquiz och hur låter ett vin?

Datum: 28-31 okt / 29-31 okt

Denna helg gästas vi av DNs vinexpert Alf Tumble samt kamsportarna Jörgen Kruth och Joakim Karlsson. Det kommer att bli en helg fylld med rolig träning från kampsportens värld men givetvis finns det vanliga grundutbudet med löpning, yoga, vandring, dans med mer på programmet.

Höstlovet på Camp Järvsö

Datum: 31 oktober-7 november / 31 oktober – november / 4-7 november

barnen äter, bor och har kul utan kostnad!

På Camp Järvsö erbjuder vi under höstlovet roliga äventyr och aktiviteter för hela familjen. Med skogen och vår stora Outdoor Arena precis utanför dörren finns det aktiviteter som bågskytte, fiske, cykling och mycket mer.

Holistic Camp med Cecilia Gustafsson

Datum: 11-14 nov

Aktiv Senior i Järvsö

Datum: 10-14 okt / 14-18 nov

Härliga höstdagar i vackra Järvsö! Njut av en underbar natur i vacker höstskrud med ett besök på Camp Järvsö. Härligt aktiva tränings- och semesterdagar för dig som vill hålla dig stark länge och ha roligt i vacker Hälsingeanda. Bo bekvämt, ät gott och lär känna nya vänner.

Dansweekend med Tobias Karlsson

Datum: 2-5 dec / 3-5 dec

Denna helg har vi en av våra favoriter på plats, Tobias Karlsson. En vistelse med Tobias blir alltid fantastiskt trevlig då det inte går att undgå att smittas av Tobias härligt positiva energi. Givetvis massor av dans men Tobias bjuder även på en mycket bra föreläsning. Ett och annat upptåg brukar också dyka upp som man inte vill missa

Hösthelger i Järvsö

Under hela hösten erbjuder vi härliga upplevelser i en underbar natur. 16-20 träningspass varje helg, gym, spa á la Camp Järvsö, vandringar, fiska, paddla kanot eller upplev allt annat som omgivningarna och Järvsö har att erbjuda.

Vår restaurang och bar är öppen och serverar frukost, lunch och middag. Missa inte vår brunch på söndagar.

Välkomna!

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.