Skip to content

Aktuella paket och teman

Åk skidor hos oss!

Vi inviger vårt elljusspår i vinter! 2 km upplyst skidåkning och vid snörika vintrar har vi längre dagsspår i anslutning till elljusspåret.

Under vintern erbjuder vi fullmatade helger med träning, musik, mat och härliga naturupplevelser! Lys upp vintermörkret med en härlig vistelse hos oss.

Teman & events

Vissa veckor och helger erbjuder vi olika teman där du helt säkert kan hitta det du gillar extra mycket! Välkända profiler delar med sig av sina kunskaper inom både träning, mat & dryck.

Musikkvällar och dryckesprovningar, spa á la Camp Järvsö, vandringsleder, gym, kanotutflykt, fiske och framåt vintern skid- och skridskoåkning.

Som sagt, här finns något för alla smaker, välkomna!

Dansweekend med Tobias Karlsson

Datum: 2-5 dec / 3-5 dec

Denna helg har vi en av våra favoriter på plats, Tobias Karlsson. En vistelse med Tobias blir alltid fantastiskt trevlig då det inte går att undgå att smittas av Tobias härligt positiva energi. Givetvis massor av dans men Tobias bjuder även på Quizcamp och dans på Stenegård. Ett och annat upptåg brukar också dyka upp som man inte vill missa!

Fira jul på Camp Järvsö

Kom och fira jul hos oss! Levande eldar, en tur med häst och släde, glögg, våra hembakta pepparkakor och självklart ska vi få in även fysisk aktivitet under dagen så som Santa Claus Run, julpyssel och mycket mer. Vällagat julbord lagat från grunden med en stor omtanke och givetvis kommer tomten!

Nyårspaket – fira in 2022 tillsammans med oss!

Det kommer bli en magisk nyårsafton där dagen föregåtts med härliga aktiviteter, antingen med gruppträning eller skidåkning, så vi kan unna oss att fira ordentligt på kvällen.

Vinter på Camp Järvsö!

Vi har öppet hela vintern och vi bjuder på mer än ”bara” skidåkning!

Vi har öppet hela vintern och erbjuder mycket mer än ”bara” skidåkning. Skridskoåkning på sjön, yoga, fys och konditionsträning och speciella pass för hela familjen. Vi utnyttjar vår gymnastikhall till bollsporter, lekar – ja, vi blir alla 10 år igen…

En vistelse hos oss är perfekt för alla som vill kombinera skidåkning med andra typer av aktiviteter. Här finns något för alla!

Foto: Järvsöbacken

Springtime Skicamp


Datum: 27 – 30 januari & 10-13 februari 2022

Nu har vi öppnat bokningen! Springtime Skicamp är en långhelg med fokus på att ta din längdskidåkning till nästa nivå. Lägret passar för alla, oavsett om du precis blivit biten av längdskidåkningen eller satsar på att åka något skidlopp under säsongen. 

Du får under dagarna på plats möjlighet att träna med och bli coachad av riktigt meriterad längdskidåkare och skidcoach Mats Larsson. 

Löparhelg med Runner´s World & RW-podden

Datum: 5-8 maj 2022

Slipa formen inför vårens lopp och häng med Runners World på ett riktigt träningsläger!
Anders Szalkai, L-G Skoog och Peppe Lindholm från RW Podden tar med sig Markus Torgeby, Jimmy Englund och Johan Cajdert och sätter ihop ett träningsläger för alla som tycker om att springa oavsett nivå och målsättningar-vi fyller allas behov. Allt från morgonjogg till hårda intervaller och vackra långpass, styrketräning, rörlighet , löpteknik och upplevelselöpning.

På Camp Järvsö kan vi erbjuda fantastiska förutsättningar för all typ av löpning, vi har ett eget löpspår direkt utanför dörren och det gör oss till världens första trail- in- trail- out anläggning.

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.