Skip to content

Sportlov för hela familjen
på Camp Järvsö

Vecka 9
21 februari – 3 mars

Fira Sportlovet med oss på Camp Järvsö!

Vill du ha ett litet annorlunda sportlov? Upptäck allt det roliga och spännande som väntar på Camp Järvsö. Här kan du vara precis så aktiv eller avkopplande som du önskar. Med familjen eller en grupp vänner, finner du aktiviteter och miljöer som passar alla åldrar. Camp Järvsö är en naturskön oas som ger en massa möjligheter till upplevelser. 

För vintersportsentusiaster ligger vi nära Järvsö, känt för sina slalombackar, och Harsa, ett eldorado för längdskidåkning, är bara en 20-minuters bilresa bort.

På Camp Järvsö har vi en plogad 12 km lång isbana på Kalvsjön som är perfekt för långfärdsskridskor och ett eget elljusspår där du kan ta en tur på dina längdskidor.

Du kan avsluta dagen med att vinterbada i Kalvsjön och sedan njuta av vår vedeldade bastu.

Under ledning av erfarna instruktörer hittar vi på en massa roliga saker under veckan för hela familjen. Både ute i Into The Wild och i vår idrottshall där vi kör gruppträningsklasser som passar alla åldrar.

Utöver våra ledarledda pass, finner du även en mängd saker som du kan göra på egen hand. Utforska vårt moderna Technogym eller njut av avkopplande stunder i vår yogastudio. Varför inte utmana dina vänner i innebandy, spökboll eller fotboll i vår idrottshall? Eller spela en omgång pingis i vårt aktivitetsrum?

Visst åter det som ett härligt sportlov? Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen till Camp Järvsö.

Detta ingår i ditt paket vid bokning av hotellrum:
– Boende i vald rumstyp
– All träning och aktiviteter enligt program
– Helpension – luncher kommer även erbjudas som matsäck.
– Transport till och från Järvsö station om du kommer med tåg
– Anläggningens övriga faciliteter (tex gym, gymnastiksal, outdoor arena)

Prisexempel 3 nätter i Double Simplicity:
från 4 025 kr/person

PRELIMINÄRT PROGRAM

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.