Skip to content

Run, wine and dine

Datum: 30 juni – 2 juli

I Camp Järvsös fantastiska miljö erbjuder vi en helg med fokus på löpning och vin. Ja du läste rätt, vi vill ge dig chansen att kombinera två av livets goda ting. Det blir allt från vinprovning och middag till löpteknik och löpfys. Vinexperten Alf Tumble och hälso/löpcoachen Sanna Hed finns på plats för att dela med sig av kunskap och inspiration.  

Detta ingår i paketet:
– Logi i vald rumstyp i 2 nätter
– Helpension (frukost, lunch och middag)
– Deltagande i alla ledarledda pass enligt program.
– Tillgång till anläggnings faciliteter enligt beskrivning.

Pris från: 5547kr

Sanna Hed

Holistic health manager, löpcoach och livsnjutare. 

Jag har jobbat med träning och hälsa sedan 90- talet, från aerobicsgolvet via många år som PT och löptränare till en övergripande roll som livsstilscoach på MIKAs modellagentur. Genom åren har jag haft uppdrag av Stockholm Marathon som coach, jag var en del av ursprungsgruppen av Asics Frontrunners samt varit återkommande ledare på löp- och träningsresor för Springtime. Personligen har jag hunnit med att springa flera maraton, både på asfalt och i bergen, och jag drivs ständigt av tanken att alltid hitta ett bra förhållande till löpningen oavsett vilka svängningar livet tar. Vid sidan om löpningen har jag alltid haft ett intresse för mat och näringslära, liksom en stor nyfikenhet för både nya viner och sportdryck. Under den här helgen hoppas jag kunna ge dig bättre löpteknik, tips för hållbar träning och trix för att hitta den eftersträvade livsbalansen. 

Alf Tumble

Vinskribent, sommelier och författare. 

Mitt liv i dryckesvärlden tog fart efter flera resor till Italien och Spanien som 25-åring. Där förstod jag att vin är så mycket mer än ett surare alternativ till öl, och vips satt jag i skolbänken på Restaurangakademins sommelierutbildning. Jag var tidig med att blogga om både vin, öl och sprit, vilket resulterade i en bok som heter ”Drick!”. Den i sin tur gav mig jobbet som DNs vinexpert 2013 där jag fortfarande skriver. Med tiden har det blivit fler böcker men också en del löpning, framförallt maraton och halvmaraton. Jag älskar att resa och upptäcka ny smaker vilket varit ett perfekt sätt för mig att kombinera jobb och hobby. Camp Järvsö ligger mig varmt om hjärtat och jag kan nästan lova att det här blir den smakrikaste träningshelgen du varit på, om inte annat två dagar för öppna sinnen. 

Sedan några år tillbaka lever vi ihop – hälsocoachen och vinexperten – och med facit i hand fungerar det riktigt bra! Så bra att vi tycker att det är kul att arbeta tillsammans och lära av varandra. Tidigare betydde en resa till Portugal för Sanna ett träningsläger medan Alf troligtvis spenderade hela dagar med vingårdsbesök. Och visst ser det bitvis ut så fortfarande, däremot tar vi större plats in på den andres område. Sannas kunskap om Barolo och vit bourgogne är i en klass för sig och Alf börjar få koll på sina hip trusters och långsamma kolhydrater.  Den här helgen har vi skapat för att vi gillar både och! Att träna och hålla sig i form behöver inte innebära att man säger nej till god mat och dryck. Balans är det självklara nyckelordet och vi hoppas kunna dela med oss av våra respektive kunskaper och erfarenheter. På edra platser, färdiga – skål!

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.