Skip to content

Musikkväll med Blossom & Hasse, gintrilogi och mycket mer!

Datum: 16-19 september samt 17-19 september. Njut av en underbar natur i vacker höstskrud med ett besök på Camp Järvsö. Härligt aktiva tränings- och semesterdagar för dig som vill hålla dig stark länge och ha roligt i vacker Hälsingeanda. Bo bekvämt, ät gott och lär känna nya vänner. 

Träningen är varierad med morgonpromenad eller jogg, rörlighet, yoga, dans och fysträning. Vi gör också en vacker bergsvandring i den underbara naturen! Eller varför inte utnyttja någon av de många vandringsleder som finns i området på egen hand! På kvällarna så äter vi gott tillsammans och arrangerar kvällsaktiviteter för en härlig social samvaro.

På Camp Järvsö bor du bekvämt i våra rum, sviter och lägenheter. Eller varför inte ta husbilen eller husvagnen och bo på vår campingplats.

Denna helg har vi ett riktigt fullmatat program både för kropp och själ! Blossom Tainton Lindquist och Hans Lindquist underhåller oss under fredagskvällens middag med härlig musik. Blossom som är känd både som musiker, träningsinstruktör och programledare underhåller och Hasse har en lång musikerkarriär bakom sig både som producent och musiker. Detta sker under fredagskvällen middag. Under lördag och söndag gästspelar Blossom på träningsgolvet och bjuder in till några sköna pass. Förutom Blossom är även Malin Berghagen och Carolina Klüft på plats och håller i sköna träningspass under helgen.

Under lördagen så erbjuds bland annat vårt härliga bergspass där vi vandrar eller springer 14 km till Järvsö klack varifrån man har en hänförande utsikt om vädret är med oss. 

Efter träning så bjuder kvällen på Ginprovning och sedan middag!

”En gintrilogi från det vilda, mystiska och förtrollande Sverige” är temat för ginprovningen.

Steven Kautzky Andersson och Catherine Engelbrekt, ägare av BrandStar Alliance som är producent av GIN Triologin  ENASTÅENDE, STJÄRNKLAR och SUPERMÅNE bjuder oss på en lärorik ginprovning. Steven och Catherine guidar oss genom gintrilogin som tillsammans bildar en helhet laddad med hantverksmässig exklusivitet och smakfull elegans. Perfekt aperetif inför kvällens middag!

På söndagen kör vi våra sista pass och vistelsen avslutas med en härlig brunch!

Följande ingår i paketpriserna (beroende på val av antal nätter):

Vid bokning av campingplats, lägenhet eller Timmervillan ingår inga måltider utan väljs som tillval alternativt bokas på plats. 

Följande kan väljas som tillval:

För rum och tält:

För lägenheter, Timmervillan och camping:

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.