Skip to content

Naturliga möten

För er som planerar en konferens, kick-off, bröllop, fest eller föreningens årsmöte kan vi erbjuda en hållbar och naturlig miljö som alla mår bra i. Den ro som skogen ger tillsammans med god och nyttig mat samt dagliga fysiska aktiviteter gör att alla åker hem fräscha och med ett lägre blodtryck och puls.

Vi har skapat möjligheten att styra ihop en naturnära och hållbar sammankomst där vi tillsammans skräddarsyr innehållet utefter ert önskemål. Kombinera mötet med träning, yoga, vandring, tävlingar och härliga måltider. 

Lokaler

Våra konferens- och mötesfaciliteter består av en kåta för upp till 36 personer, en gymnastiksal för ca 100 pax, en yogasal för ca 30 pax, In To The Wild (tänk lägereld) för ca 100 pax, logen ca 100 pax och just det, en aula för ca 80 pax, samt några mindre konferensrum för mellan 12-20 pax.

Vår trevliga restaurang och bar har en kapacitet för ca 100 pax och maten kan givetvis skräddarsys efter önskemål och ändamål.

Boende

Vi erbjuder logimöjligheter där huvudparten av våra rum ligger i de tre byggnader som utgör Hälsingegården. Totalt 40 rum som i tillägg med 2 lägenheter om 4 sovrum vardera gör att vi kan ta emot grupper på ca 100 övernattande gäster.

Boka hela anläggningen eller en specifik byggnad för bara ert möte!

Aktivitets- och träningsutbud

Vandring, löpning, cykel och skidåkning är fyra härliga motionsformer utomhus där alla kan vara med efter egen förmåga. Ett fullt utrustat gym inomhus och ett fullt utrustat utegym gör att det alltid går att fysträna. Gruppträning inom yoga, dans och styrka samt tillgång till gymnastiksal där man kan göra allt som man kan göra i en gymnastiksal…

Välkommen med er förfrågan

Vi hjälper er att sy ihop ert program/event med allt från måltider, övernattning, friidrottstävlingar, utflykter, grillkvällar, konferens, fest och äventyr.

Det bästa till sist –  den fantastiska naturen och de vackra omgivningarna. Skogsbad, kanotturer, fiske, bad, svampplockning, skridskoåkning – naturen erbjuder något för alla!

TRÄNA. ANDAS. UMGÅS.

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.