Skip to content

Vill du prestera med ett inre lugn? Lär dig Medveten Andning.

ANDERS OLSSON OCH MALIN ELDH

Datum: 10-13, alt 14 september

Upptäck konsten att prestera med inre lugn samtidigt som du njuter av egentid för distansarbete eller avkoppling på vackra Camp Järvsö. En perfekt kombo med personlig utveckling och att kunna njuta av närvaro, energi och kreativitet i en skön miljö, utan att behöva ta ledigt från jobbet. Kanske ta med ditt team eller en kollega och kombinera med konferens eller kick-off.

Måndagen den 11 september kommer folkkära Carolina Klüft, en av Sveriges genom tiderna största  idrottsstjärna, att gästföreläsa om sina erfarenheter av att prestera under stress och hitta balans i livet.

Schemalagd tid för detta är ca 2-3 timmar om dagen. Resten av dagen styr du helt själv. Camp Järvsö ligger 7 km från Järvsö och bara 3 timmars tågresa från Stockholm.

Välj mellan tre eller fyra dagar. Den 10 till 13, alt 14 september kommer Anders Olsson och Malin Eldh från Medveten Andning att vara på Camp Järvsö och dela med sig av kunskap och övningar du behöver för att bemästra ett av de mest kraftfulla verktyg du har för att hitta och integrera ditt inre lugn i dig – din andning. Schemalagd tid för detta är ca 2-3 timmar om dagen. Resten av dagen styr du helt själv.

Att det är viktigt att andas är ingen nyhet. Bara några minuters syrebrist kan för alltid förstöra hjärnans förmåga att bearbeta inkommande information. Men det är inte bara viktigt ATT vi andas, utan också HUR vi andas.

Vår andning sätter takten på alla andra system i vår kropp. Genom att förändra sättet vi andas på kan vi påverka våra kroppsliga funktioner, som muskelrörelser, matsmältning och immunsystem, våra inre organ, som hjärta och hjärna men också våra tankar och känslor. Vi kan också sänka vår stress och nå optimal återhämtnig.

Under dagarna kommer du att få lyssna till och (praktiskt) lära dig:

  • Bibehålla ditt lugn, även i stressade situationer
  • Öka din närvaro och din förmåga att ta medvetna beslut
  • Minska din stress och nå optimal återhämning
  • Hur din andning kan förtydliga din kommunikation
  • Rytmisk andning för bättre prestation och fokus
  • Lär känna dig själv – grunda dig själv i din karta o kompass
  • Nå djup sömn och optimal återhämtning
  • Bibehåll en jämn energinivå under dagen
  • Hur du bemästrar ditt nervsystem och lär dig skifta mellan gas och broms
  • Grundläggande andningsfysiologi – vad händer i kroppen när du andas på olika sätt och vikten av balans mellan syre och koldioxid

Detta ingår i paketet:
Alla aktiviteter enligt program
Boken Medveten Andning
Relaxator andningstränare
Sovtejpen Sleep Tape
Logi 3 eller 4 nätter i dubbel eller flerbäddsrum
Frukostbuffé 3 eller 4 dagar
Lunch 2 eller 3 dagar
Middag (3 eller 4 dagar)
Transport till och från Järvsö station om du kommer med tåg
Vedeldad bastu vid ett tillfälle

Fri tillgång till:
Medlemsgym
Fri wifi
Fri parkering

Pris från 5 585 kr

Anders Olsson

Medveten Andning eller Conscious Breathing som det heter på engelska grundades 2009 av Anders Olsson. Efter att ha levt större delen av sitt liv med en ”orkan av tankar” som studsade fram och tillbaka i huvudet, hade Anders turen att stöta på verktyg som hjälpt honom att slappna av och hitta sitt inre lugn.

Det mest kraftfulla av dessa verktyg var utan tvekan att förändra sina andningsvanor, vilket fick Anders att besluta sig för att bli världens ledande expert på andning. Detta är nu 14 år sedan och sedan dess har han inspirerat tiotusentals människor till bättre hälsa och förbättrad livskvalitet bara genom att göra något till synes så enkelt genom att förändra sättet de flyttar luften in och ut ur sina lungor.

Anders har också skrivit en bok och håller föreläsningar, både i Sverige och internationellt. Han har också deltagit in en banbrytande andningsstudie på Stanford vilket beskrivs utförligt i James Nestors NY Times bestseller Det perfekta andetaget.

Malin Eldh

Malin har lång erfarenhet av coaching, projektledning och värderingsstyrt ledarskap och affärsutveckling. Sedan hon startade sitt eget företag 2010 har Malin arbetat med några av de starkaste varumärkena i Sverige.

Efter att ha kämpat med mycket högt blodtryck blev Malin yogainstruktör, vilket hjälpte henne att lugna ner sig och må bättre. Efter att ha insett att andning var nyckeln till att inte bara förbättra sin hälsa och sänka sitt blodtryck utan också bibehålla ett inre lugn, både i vardagen och i sitt arbetsliv, blev det hennes nya passion och numera är hon en viktig del av medveten andning.

Malin brinner för att sprida kunskapen om andning och dess positiva effekter som andningen har för såväl arbetsprestation och personlig utveckling som livet i stort.

Gästföreläsning med Carolina Klüft

Folkkära Carolina Klüft, en av Sveriges genom tiderna största  idrottsstjärna, gästföreläser om sina erfarenheter av att prestera under stress och hitta balans i livet.

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.