Skip to content

Mat och dryck – och det lilla extra

Vi vill att maten på Camp Järvsö ska vara det där lilla extra: god, vällagad och ge dig energi; en ny smak, en spännande komposition och gärna inspiration att ta med hem. Vi tar vara på smaker – och använder gärna råvaror – från Hälsingland. Inspirationen hämtar vi från Medelhavets kloka och väldoftande kök, för att sedan göra det till vårt eget.

Hundar är välkomna på altanen, ej inne i restaurangen.

För bordsbokning ring 0651-564136 eller boka online via länken nedan.

Frukost

Hos oss står frukosten uppdukad 7.30–10.00. Utsikten i sig är en bra start: Kalvsjön är morgonpigg varje dag, oavsett humör.

Starta gärna med en uppiggande shot för att få fart på kropp och knopp. Kaffe, och en välfylld tehylla finns också.

På buffén hittar du fräsch och god mat som gröt, bär, frukt och vår egen granola. Lokala råvaror står oss nära så yoghurt och mjölk kommer från Dellenmejeriet och skinkan kommer från Björks i Färila. 

Fyll på med grönt (levereras från grannen under säsong), hembakt bröd, många olika pålägg och vår egen marmelad. Kokta ägg och småvarmt finns också.  Om du vill ha extra protein så hittar du hampafrön och en god röra att ha på smörgåsen.

135 kr

Dryckesprovningar

Som ett led i vår satsning på mat och dryck kommer iv under hösten erbjuda dryckesprovningar. Till att börja med alla lördagar från den 18 september-31 oktober. Här finns mycket att välja bland: Ölprovningar, vinprovningar, whiskey, champagne, choklad, gin och så mycket mer. Botanisera bland spännande mat, dryck och smakkombinationer!

Från 395 kr

Middag och musikkvällar på fredagar

Under alla fredagar under september och oktober så bjuder vi på musikkvällar i samband med våra härliga middagar. Pär Engman, frontfigur från Engmans kapell gästar oss hela fyra fredagar 24 september, 1, 8 och 15 oktober Pär var med och grundade det mycket populära bandet Engmans kapell där han fortsatt är frontfigur. Hos oss spelar han i det lilla formatet vilket borgar för härligt intima kvällar.

Från 495 kr

Lunch på Camp Järvsö

Klockan 12.00–14.00 står lunchen uppdukad. Nu är det dags för ett gott och välbehövligt avbrott i dagens aktiviteter – och ett perfekt tillfälle att fylla på med ny energi.

Lunchtallriken fyller du med sallader och grönt, vegetariskt, kött och fisk , – och goda tillbehör.

135 kr

Söndagsbrunch

På söndagar dukar vi upp en härlig brunch klockan 12.00–14.00, så då finns en extra chansen att optimera schemat för träning, mat och vila.

295 kr

Middag på Camp Järvsö

När middagen är på ingång leder doften från middagsbuffén dig tillbaka till matsalen. Baren är öppen för häng och småprat, och om magen kurrar kan du gå direkt på buffén. Maten står uppdukad klockan 18.00–20.30.

Buffén ger dig valmöjligheter åt alla håll: skapa en fyra rätters middag, eller välj en god soppa med nybakat bröd. Salladsbuffén är riklig – smakerna ljuvliga.

Efter maten sitter det fint med något litet sött och varje kväll bjuds på en god dessert.

I matsalen kan du också fylla på vårt goda källkalla vatten – med eller utan bubblor. Vill du smaksätta det så finns äppelcidervinäger, örter, citrusfrukter, bär och annat gott att välja bland.

På torsdagar har vi Italiensk afton.

395 kr

Baren på Camp Järvsö

Om hungern skulle knacka på efter att restaurangens kök stängt så finns det några mindre rätter att välja bland i baren.

Baren erbjuder också ett noggrant utvalt sortiment av öl, vin och sprit – och självklart en mängd alkoholfria drycker.

Allergier och specialkost

Har du några allergier eller specialkost är du välkommen att kontakta oss samt meddela detta vid bokning. Vi hoppas kunna tillgodose dina önskemål för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt. Meddela oss gärna med god framförhållning.

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.