Skip to content

Mat och dryck – och det lilla extra

Vi vill att maten på Camp Järvsö ska vara det där lilla extra: god, vällagad och ge dig energi; en ny smak, en spännande komposition och gärna inspiration att ta med hem. Vi tar vara på smaker – och använder gärna råvaror – från Hälsingland. Inspirationen hämtar vi från Medelhavets kloka och väldoftande kök, för att sedan göra det till vårt eget.

Hundar är välkomna på altanen, ej inne i restaurangen.

För bordsbokning ring 0651-564136 eller boka online via länken nedan.

Ändrade öppettider i vår restaurang

Från och med söndag 3/10 har vi följande öppettider: 
Torsdagar från kl 18.00-20.30 med italiensk afton.
Fredagar och lördagar serveras frukost 07.30-10.00, lunch 12.00-14.00 och middag 18.00-20.30.
Söndagar har vi öppet för frukost 07.30-10.00 och vår härliga brunch dukas upp mellan kl 12.00-14.00.

För mer info eller bokningar för större sällskap ring: 0651-564136 eller maila: info@campjarvso.se 

Julbord på Camp Järvsö

Kom och njut av ett härligt julbord hos oss i december, koppla av i vår lugna och naturnära miljö och slipp fokus på julmaten hemma.

Ta med kollegorna, familjen eller vännerna och prova våra kockars egna inlagda sillar, hemgjorda korvar, julskinka, köttbullar med mera samt lokalproducerade ostar och annat småskaligt från bygden. På dessertbordet hittar ni bl a vår hemlagade ris á la malta, handgjorda chokladpraliner från Chokladboden i Järvsö och mycket mer.

495 kr exkl dryck

Dryckesprovningar

Som ett led i vår satsning på mat och dryck kommer vi under hösten erbjuda dryckesprovningar. Till att börja med alla lördagar från den 18 september-31 oktober.

Här finns mycket att välja bland: Ölprovningar, vinprovningar, whiskey, champagne, choklad, gin och så mycket mer. Botanisera bland spännande mat, dryck och smakkombinationer!

Från 395 kr

Middag och musikkväll på fredagar

Under alla fredagar under oktober så bjuder vi på musikkvällar i samband med våra härliga middagar. Fredag 29 oktober kommer Jörgen Åberg till oss och tar med sig gitarristen Hasse Johansson.

Från 495 kr

Lunch på Camp Järvsö

Klockan 12.00–14.00 står lunchen uppdukad. Nu är det dags för ett gott och välbehövligt avbrott i dagens aktiviteter – och ett perfekt tillfälle att fylla på med ny energi.

Lunchtallriken fyller du med sallader och grönt, vegetariskt, kött och fisk , – och goda tillbehör.

135 kr

Söndagsbrunch

På söndagar dukar vi upp en härlig brunch klockan 12.00–14.00, så då finns en extra chansen att optimera schemat för träning, mat och vila.

295 kr

Middag på Camp Järvsö

När middagen är på ingång leder doften från middagsbuffén dig tillbaka till matsalen. Baren är öppen för häng och småprat, och om magen kurrar kan du gå direkt på buffén. Maten står uppdukad klockan 18.00–20.30.

Buffén ger dig valmöjligheter åt alla håll: skapa en fyra rätters middag, eller välj en god soppa med nybakat bröd. Salladsbuffén är riklig – smakerna ljuvliga.

Efter maten sitter det fint med något litet sött och varje kväll bjuds på en god dessert.

I matsalen kan du också fylla på vårt goda källkalla vatten – med eller utan bubblor. Vill du smaksätta det så finns äppelcidervinäger, örter, citrusfrukter, bär och annat gott att välja bland.

På torsdagar har vi Italiensk afton.

395 kr

Baren på Camp Järvsö

Om hungern skulle knacka på efter att restaurangens kök stängt så finns det några mindre rätter att välja bland i baren.

Baren erbjuder också ett noggrant utvalt sortiment av öl, vin och sprit – och självklart en mängd alkoholfria drycker.

Allergier och specialkost

Har du några allergier eller specialkost är du välkommen att kontakta oss samt meddela detta vid bokning. Vi hoppas kunna tillgodose dina önskemål för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt. Meddela oss gärna med god framförhållning.

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.