Skip to content

LUNCH

Fyll på med energi och njut av en vällagad lunchbuffé.

Näringsrika och hälsosamma måltider är grunden till din hälsa och ditt välmående.

Vi lägger alltid fokus vid vällagad mat av fina råvaror utan krångel. Hos oss tillagas allt i restaurangen utan genvägar för att skapa fräscha och intensiva smaker och ge dig optimalt med näring.

I samband med rumsbokning har du möjlighet att lägga till lunch, det går även att lägga till i efterhand fram till 2 dagar innan – klicka på länken ”gå till till din bokning” som finns i ditt bekräftelsemail för att göra ditt tillval.

Om du inte är boendegäst hos oss, eller om du önskar lägga till lunch senare senare än 2 dagar innan, vänligen kontakta oss via knappen nedan eller på telefon.

PRISER
Boendegäst:
155 kr vuxen
130 kr ungdom 13-17 år
55 kr barn 7-12 år
0 kr barn 0-6 år

Ej boende:
175 kr vuxen
150 kr ungdom 13-17 år
75 kr barn 7-12 år
0 kr barn 0-6 år

VÅR LUNCHBUFFÉ

Grönt utgör grunden på din tallrik och animaliskt- eller vegtabiliskt protein adderas som en högt skattad accessoar. Vi serverar fisk, fågel, kött och lagar alltid en vegetarisk rätt för att du skall få variation.

Vi har ett fullmatat salladsbord som du kan ta av själv. Fibrerna bidrar till god tarmflora och gör dig mätt.

Ät med ögonen och ät varierat. Ät mat med olika färger. Grönt, rött, orange, lila, vitt, brunt etc. Olika färger betyder olika näring.

Strössla på av de rostade fröna från salladsbuffén för att öka på de goda fetterna och fiberinnehållet. En skvätt olivolja eller vinägrett är också gott på. Tag gärna en bit bröd med lite tapenade, hummus eller smör på.

Kolhydrater, hjärnans favoritbränsle hittar du i form av potatis, rotfrukter, ris eller pasta

Till sist men inte minst, sitt ner i lugn och ro, njut av det du äter, tugga ordentligt och låt hjärnan vila en stund.

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.