Skip to content

Lev Livet
Träningsresa för seniorer

28 april – 2 maj

Njut av härlig träning, underbar natur och social gemenskap

Datum: 28 april – 2 maj 2023 alt. 29 sep – 3 okt

Upplev aktiva tränings- och semesterdagar i vacker Hälsingeanda på Camp Järvsö., Bo bekvämt, ät gott och skapa minnen tillsammans med likasinnade 

Ge dig själv förmånen av mångsidig träning, perfekt anpassad för dig som vill hålla dig stark och njuta av varje ögonblick. Morgonpromenader ger energi till dagen, medan rörlighet, yoga och dans bidrar till välbefinnande och smidighet. Missa inte våra styrkepass som inspirerar till att träna upp en stark kropp. 

Utforska den vackra naturen med en guidad vandring runt Kalvsjöneller välj att ge dig ut på de omkringliggande vandringslederna på egen hand. Hos oss är varje dag en ny möjlighet att uppleva det bästa av Hälsinglands natur!

När kvällen närmar sig samlas vi för goda måltider och gemensamma aktiviteter, skapade för att främja social samvaro och nya vänskaper. 

Springtime, Camp Järvsö & Hemmets Journal välkomnar er till en aktiv och rolig tillvaro där åldern är bara en siffra!

Detta ingår i paketet:
– Logi i vald rumstyp i 4 nätter
– Helpension (frukost, lunch och middag)
– Deltagande i alla ledarledda pass enligt program.
– Tillgång till anläggnings faciliteter enligt beskrivning.

Vid bokning av lägenhet eller timmerstugan ingår inga måltider utan väljs som tillval alternativt bokas på plats. 

Pris från 4 995 kr i Double Simplicity

I samarbete med

PROGRAMÖVERSIKT

SÖNDAG
Anländer till den natursköna miljön på Camp Järvsö och börjar din vistelse med en eftermiddag av blandad träning och avslutar dagen med en välkomnande ”Get together”.

MÅNDAG 
En dag fylld med aktiviteter från morgonyoga till kvällens unika utequiz vid eldens sken, inklusive CrossRun och stabiliserande rörlighetsträning.

TISDAG 
Upplev sjöns lugn under en vandring, följt av varierande träningspass och avsluta med traditionellt Valborgsfirande.

ONSDAG
Fortsätt dagen med morgonyoga, ett bergspass, och utforska bågskytte.

TORSDAG
Sista dagen inleds med yoga och morgonpromenad, följt av ett avslappnande rörlighetspass och en sista omgång bågskytte.

Preliminärt program

Margareta Berglund (höger)
Att röra sig är naturligt för Maggan. Det ska gärna vara olika typer av träning och hon gillar att inspirera andra till rörelse. Det är därför Maggan arbetar som verksamhetschef i Friskis&Svettis Borlänge.
Hon hittar på och har arbetat en hel del med mångfald i föreningen.
Det var genom att öppna upp för specialpass och anpassa lokalerna som Maggan blev vald till Årets Eldsjäl i Friskispressen. Maggan har varit F&S-ledare i över 20 år och älskar att tillverka
träningspass av olika slag. Hon strävar efter att få rörelserna att flyta till musiken.
Testa hennes afro, jympa bas, core soft eller yoga.

Pelle Lindsten (mitten)
Pelle är i god form och tränar tufft för att vara en bra ledare på F&S Örebro och för att klara av sitt fysiska jobb som räddningsledare/brandman i Örebro. Han är van att jobba med stora grupper, lösa problem, vara socialt delaktig och leder kurser på F&S Örebro i BASK – brand, akut, sjukvård och kris.
Pelles cirkelfys- och högintensiva träningspass är alltid fullbokade! Han inspirerar, utmanar och får folk att orka mer än de tror. Alltid med ett varmt leende och glimten i ögonen. Sommartid tillbringar han på sjön med vattensporter och kör snabba båtar, på vintern är det skidor och skridskor som gäller.

Reneé Carlberg (vänster)
Renée har varit ledare i Friskis & Svettis sedan 1984, då i Göteborg – och sedan 1991 i Falun där hon var med och startade föreningen. Genom åren har hon främst lett olika intensiteter av Jympan. Viktigast för henne är rörelseglädjen och de möten som uppstår – träningen får hon på köpet. Renée leder nu Jympa Soft och Coreflex Soft. Hon har avslutat ett roligt och givande yrkesliv som sjukgymnast och roar sig numera med ett varierat friluftsliv – stugvärdsuppdrag till fjälls, stugmys med trädgårdsarbete på kolonin och hon ser fram emot då kultur och resande öppnar upp alltmer.
Lennart Carlsson
Lennart drabbad av sjukdomen KOL sedan 2007 Lennart berättar sin resa, hur det kändes mentalt att få diagnosen KOL? Hur han tog beslutat att omgående sluta röka och andra tips hur man kan förändra sin livsstil och inte minst hur han hittade motivationen att inte kunna gå 100 meter utan att stanna, till att idag kunna gå flera mil.
Inte nog med detta, Lennart är även flerfaldig bågskyttemästare och kommer att hålla i bågskyttet på programmet.

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.