Skip to content

Lev Livet
Träningsresa för seniorer

29 september – 3 oktober

Njut av härlig träning, underbar natur och social gemenskap.

Upplev aktiva tränings- och semesterdagar i vacker Hälsingeanda på Camp Järvsö. Bo bekvämt, ät gott och skapa minnen tillsammans med likasinnade 

Ge dig själv förmånen av mångsidig träning, perfekt anpassad för dig som vill hålla dig stark och njuta av varje ögonblick. Morgonpromenader ger energi till dagen, medan rörlighet, yoga och dans bidrar till välbefinnande och smidighet. Missa inte våra styrkepass som inspirerar till att träna upp en stark kropp. 

Utforska den vackra naturen med en guidad vandring runt Kalvsjöneller välj att ge dig ut på de omkringliggande vandringslederna på egen hand. Hos oss är varje dag en ny möjlighet att uppleva det bästa av Hälsinglands natur!

När kvällen närmar sig samlas vi för goda måltider och gemensamma aktiviteter, skapade för att främja social samvaro och nya vänskaper. 

Springtime, Camp Järvsö & Hemmets Journal välkomnar er till en aktiv och rolig tillvaro där åldern är bara en siffra!

Detta ingår i paketet:
– Logi i vald rumstyp i 4 nätter
– Helpension (frukost, lunch och middag)
– Deltagande i alla ledarledda pass enligt program.
– Tillgång till anläggnings faciliteter enligt beskrivning.

Vid bokning av lägenhet eller timmerstugan ingår inga måltider utan väljs som tillval alternativt bokas på plats. 

Pris från 4 995 kr i Double Simplicity

I samarbete med

PROGRAMÖVERSIKT

SÖNDAG
Anländer till den natursköna miljön på Camp Järvsö och börjar din vistelse med en eftermiddag av blandad träning och avslutar dagen med en välkomnande ”Get together”.

MÅNDAG 
En dag fylld med aktiviteter från morgonyoga till kvällens unika utequiz vid eldens sken, inklusive CrossRun och stabiliserande rörlighetsträning.

TISDAG 
Upplev sjöns lugn under en vandring, följt av varierande träningspass och avsluta med traditionellt Valborgsfirande.

ONSDAG
Fortsätt dagen med morgonyoga, ett bergspass, och utforska bågskytte.

TORSDAG
Sista dagen inleds med yoga och morgonpromenad, följt av ett avslappnande rörlighetspass och en sista omgång bågskytte.

Exempelprogram

Britt-Marie (B-M) Nordquist
B-M kom aldrig överens med käglor, plint och basketkorg i gymnasiet, så hon undvek gymnastiken i skolan! Men när hon kom i kontakt med endorfinerna i motionsspåret i slutet på -60 talet blev hon engagerad och ville sprida lyckokänslorna. Med boken ”Kom loss tjejer” ville hon få fler kvinnor att motionera.
Joggingrundorna blev längre och längre och målen blev långlopp av olika slag. Då ges det tid att tänka och njuta för de som inte har så bråttom.  Det har blivit många o långa maratonlopp världen runt. Glädjen att få leda jympa och andra motionsaktiviteter, nu som pensionär, är fortfarande en stor inspirationskälla. Och att  hitta nya utmaningar som mål för motion och hälsa!
Lennart Carlsson
Lennart drabbad av sjukdomen KOL sedan 2007 Lennart berättar sin resa, hur det kändes mentalt att få diagnosen KOL? Hur han tog beslutat att omgående sluta röka och andra tips hur man kan förändra sin livsstil och inte minst hur han hittade motivationen att inte kunna gå 100 meter utan att stanna, till att idag kunna gå flera mil.
Inte nog med detta, Lennart är även flerfaldig bågskyttemästare och kommer att hålla i bågskyttet på programmet.
Pelle Lindsten
Pelle är i god form och tränar tufft för att vara en bra ledare på F&S Örebro och för att klara av sitt fysiska jobb som räddningsledare/brandman i Örebro. Han är van att jobba med stora grupper, lösa problem, vara socialt delaktig och leder kurser på F&S Örebro i BASK – brand, akut, sjukvård och kris.
Pelles cirkelfys- och högintensiva träningspass är alltid fullbokade! Han inspirerar, utmanar och får folk att orka mer än de tror. Alltid med ett varmt leende och glimten i ögonen. Sommartid tillbringar han på sjön med vattensporter och kör snabba båtar, på vintern är det skidor och skridskor som gäller.

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.