Skip to content

Kampsport, musikquiz och hur låter ett vin?

Datum: 28-31 oktober. Njut av en underbar natur i vacker höstskrud med ett besök på Camp Järvsö. Härligt aktiva tränings- och semesterdagar för dig som vill hålla dig stark länge och ha roligt i vacker Hälsingeanda. Bo bekvämt, ät gott och lär känna nya vänner. 

Denna helg gästas vi av DNs vinexpert Alf Tumble samt kampsportarna Jörgen Kruth och Joakim Karlsson. Det kommer att bli en helg fylld med rolig träning från kampsportens värld men givetvis finns det vanliga grundutbudet med löpning, yoga, vandring, dans mm på programmet.

Jörgen, tillsammans med Joakim, tycker om att se människor våga prova på det de kallar ”fighting” som är en mix av olika kampsporter. Vi får lära oss grunderna, för att på ett skadefritt sätt njuta av en annorlunda träningsform. Kombinationen att träna hjärna och fysisk aktivitet samtidigt gör att koordinationsförmågan automatiskt blir en del av träningen. Kampsportspassen brukar vara våra mest populära pass och feedbacken är alltid ”vad roligt det var”, och svettigt….

Under lördagen så erbjuds bland annat vårt härliga bergspass där vi vandrar eller springer 14 km till Järvsö klack varifrån man har en hänförande utsikt om vädret är med oss.

Eller varför inte utnyttja någon av de många vandringsleder som finns i området på egen hand! På kvällarna så äter vi gott tillsammans och arrangerar kvällsaktiviteter för en härlig social samvaro.

På fredag kväll underhålls vi av musik (artist ej klar) till kvällens middag. Oavsett artist så uppträder de i det lilla formatet vilket borgar för en härligt intim kväll.

Alf har sedan 2013 varit vinskribent på Dagens Nyheter och han driver också den populära Vinpodden ”Dela en flaska, tillsammans med kollegan Petter. Hans viktigast budskap runt drycken är dock att ”Vin handlar trots allt om att mötas. Allra helst runt ett matbord.”

Alfs bakgrund som musikproducent och DJ, mixat med hans kunskaper om vin gör att vi kommer att bjudas på en härlig kväll i vinets, matens och musikens tecken!

Passa på och njut av vårt eget spa som består av en vedeldad bastu med magisk utsikt över Kalvsjön där man med fördel kyler ned sig. Kan det rent av bli tal om ett vinterbad i november, vem vet?

På söndagen kör vi våra sista pass och vistelsen avslutas med en härligt brunch!

På Camp Järvsö bor du bekvämt i våra rum, sviter och lägenheter. Eller varför inte ta husbilen eller husvagnen och bo på vår campingplats.

Följande ingår i paketpriserna (beroende på val av antal nätter):

Vid bokning av campingplats, lägenhet eller Timmervillan ingår inga måltider utan väljs som tillval alternativt bokas på plats. 

Följande kan väljas som tillval:

För rum och tält:

För lägenheter, Timmervillan och camping:

Lunch på ankomst- och avresedag samt brunch söndagar bokas bäst via vår online-bokning. Det går även bra att boka på plats.

För bokning av enstaka hotellnätter se vår bokningskalender.

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.