Skip to content

Mohamed ”Mommo” Ragragui

Mohamed, oftast kallad Mommo, har sedan barnsben varit aktiv inom många olika träningsformer. Han har utövat allt från karate, fotboll och pingis till handboll. Men den sport som var närmast hjärtat var handbollen och den har han fortsatt spela. I 10-årsåldern spelade Mohamed i Tumbas HK elitlag för juniorer. Efter en flytt till Nynäshamn var han tvungen att sluta spela för Tumba och spelar numera för Ösmo HK som finns i Nynäshamns kommun.
Mohamed har de senaste fyra åren arbetat med träning. När han för första gången deltog i ett Bodyjampass blev han omedelbart tillfrågad av instruktören om han var intresserad av att utbilda sig till instruktör. Detta blev startskottet för Mohameds karriär som gruppträningsinstruktör. Idag leder Mohamed klasser i Les Mills Bodyjam, Cx work och Grit Series samt är zumbainstruktör.
Som zumbainstruktör har Mohamed rest runt i USA och varit verksam i event samt presenterat klasser på det stora zumbakonventet som äger rum varje år i Florida Orlando. På detta konvent deltar grundaren till zumba, Beto Perez, och över 6000 deltagare. Hemma i Sverige har Mohamed gett zumbaklasser på välgörenhetsevent och årliga zumbakryssningar.   
Tillsammans med Mommo kommer du att få känna sann dansglädje, pressa dig själv i högintensiv intervallträning eller stärka din core och stabilitet. Hans mål är att du ska få både nöje och resultat av varje pass och upptäcka att du kan mycket mer än du trodde, vare sig det handlar om utmanande danssteg eller antal burpees.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.