Skip to content

Mats Larsson

Mats kommer från en idrottsfamilj och har ägnat större delen av sitt liv till längdskidåkningen där han varit 11 år i landslaget som aktiv. Karriären toppades resultatmässigt av OS brons i stafett 2006 och VM silver 2007 i sprint. Efter den aktiva karriären blev Mats tränare i längdlandslaget tillsammans med bla Rikard Grip under OS i Sochi, VM i Falun och ytterligare en säsong. Att jobba med människor och se deras glädje när de utvecklas och kommer över sina spärrar/rädslor är något som Mats brinner för! Den mentala delen är något han lägger stort fokus på när han lär ut skidteknik! Viktigt är att få individen att fokusera på sig själv, sin egen insats och lämna alla andra och allt annat utanför och ha riktigt kul!!. Må bra är det viktigaste i livet!!

Idag driver Mats olika bolag inom olika branscher men varav en är just skidåkning! Mats har coachat 3 skidläger för Springtime i Östersund!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.