Skip to content

Maria Cajdert

Dans är Maria’s kärna. Hon är utbildad dansare, har jobbat som dansare, koreograf och lärare innan hon hittade in i gruppträningssalen. Maria har varit en del av Svenska Nike Teamet och aktiv i gruppträningsbranschen sen 2002. Hon är AfHo Master Trainer, ett koncept som hon brinner för både som presentatör och utbildare. Maria jobbar för att få människor att tycka om sig själva och vara bekväma i det dom gör. Hon tror på att träning ska vara roligt. Prestigelöst. Det finns något som passar för ALLA. Det gäller att våga slänga sig ut, öppna hjärtat och vara mottaglig bara. Och vissa behöver en liten knuff i rätt riktning.
Förutom gruppträningen så gillar hon styrketräning och säger JA till det mesta. Allt från extrem hinderbanor till halvmaror.
Allt som hon inte behärskar eller är bra på ser hon som utmaningar men också något som utvecklar henne som atlet och person.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.