Skip to content

Kristin Kaspersen

Kristin Kaspersen har vuxit upp inom sport och träning. Hennes Pappa Kjell Kaspersen var norsk landslagsmålvakt i fotboll när Kristin var liten. Kjell startade sitt första träningscenter när Kristin var 10 år. Så man kan säga att Kristin är uppväxt i träningsmiljö.

Hon dansade i 15 år som ung. I många år tränade hon på Sports club, som nu är SATS. 

När Kristin fick sin första son så började hon träna mer kontinuerligt och ville att träningen skulle bli en självklarhet i vardagen. Hon började löpträna försiktigt. År 2000 utbildade sig Kristin till poweryoga instruktör. Mest för sin eget intresse inte för att utbilda och ha klasser.

Sedan 12 år tillbaka tränar Kristin 2ggr i veckan styrketräning och 2-3 ggr varierar hon konditionsträningen beroende på säsong. Men det blir mycket löpning. Men också längdåkning och långfärdsskridskor.

Kristin har utfört en del lopp genom åren.

  • Tjejvasan: 1999
  • Harsa Skimaraton 2012
  • Vikingarännet 2012
  • Vasaloppet 2012
  • Stockholm halvmaraton 2013
  • New York Maraton 2013

Att inspirera andra till bättre hälsa är något Kristin brinner för. Hon vill att man ska tänka helheten. Träning, sömn, kost, skratt är några delar som gör livet så mycket bättre. Hitta den rätta balansen mellan dessa saker. Kristin tycker det är viktigt att komma ihåg att varje människa är unik. Man kan inte jämföra sig med andra.

Dessa tankar resulterade i boken ”Stark – i kropp och själ” som Kristin kom ut med, i samarbete med Bonnier Fakta, augusti 2013.

Idag jobbar Kristin på TV4 som programledare och föreläser mycket i ämnet ”Stark – i kropp och själ”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.