Skip to content

Erika Kits Gölevik

Erika är tränare, yogalärare, författare, föreläsare, journalist och grundare av Träningsrevolution. Under devisen ”Jag bryr mig inte om hur du ser ut, jag bryr mig om hur du mår” skapar hon träningspass där du lämnar slitna ideal på hyllan och istället rör dig som du vill känna dig.
Mer info: traningsrevolution.se
Instagram: @erikakitsgolevik

Föreläsning
Träningsrevolution: Stark inifrån och ut!
Det är dags att ta tillbaka makten kring vår träning, hälsa och våra kroppar!
Dags att lyfta blicken från spegelbilden och fråga oss – ”vad behöver du nu?”. För där och då föds en styrka som kommer från en helt ny plats och ger ny glöd. Glitter i blicken!

Klass: Rör dig som du vill känna dig
Sätt ett kortsiktigt mål med din träning! Fråga dig: Hur känner jag mig nu? Hur vill du känna mig när jag har tränat?
Likväl som vår kropp svarar på hur vi känner oss, fungerar det åt andra hållet: hur du rör dig kan påverka hur du känner dig.
Rör dig rakt, tydligt och kraftfullt för att skapa den känslan, hitta energi i rytm och lekfullhet och en känsla av balans med stilla och mjuka rörelser. Resultaten omedelbara och ett direkt resultat av att dina rörelser påverkar allt från ditt nervsystem till hormonnivåer. Träning kan så mycket mer än att forma kroppen, om vi låter den!

Yogarevolution
Yoga kan vara tjusigt, roligt och fysiskt utmanande. Men det kan också vara avskalat, grundat och tillåtande. En plats att bli vän med sin kropp – på riktigt!

Om Träningsrevolution
Träningsrevolution är ett initiativtagande som syftar att lyfta rörelse som något vi gör för att vi tycker om oss själva och våra kroppar snarare än motsatsen.
För oss är träning allt från en tur på fjället till att bugga, yoga, simma, boxas, springa eller ro mormors gamla eka.
Vi tar avstånd från ideal kring utseende och hets om prestation. Kanske tävlar vi ibland för att få njuta av den kittlande nerv och sköna gemenskap som finns kring lopp och liknande, men framför allt vill vi må bra och sprida en sund och hel bild av hälsa.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.