Skip to content

Höstlovsvecka för hela familjen på Camp Järvsö

Datum: 30 okt-6 nov

På Camp Järvsö erbjuder vi under höstlovet roliga äventyr och aktiviteter för hela familjen.

Precis utanför dörren finns förutom skogen och vår nya mästarbana på outdoor arenan även aktiviteter som bågskytte, fiske, cykling och mycket mer.

Varför inte utmana polarna du fått under veckan på multisport med såväl fysiska som lite mer kluriga utmaningar. Allt under ledning av erfarna ledare och instruktörer. I gymnastikhallen håller vi i gruppträningsklasser som passar alla åldrar och ni kan dessutom spela innebandy, fotboll, spökboll, hela havet stormar, det är bara fantasin som sätter begränsningarna.

Välj mellan att boka paket söndag – torsdag eller torsdag – söndag på nedan länkar eller boka fritt antal nätter via boendekalendern eller knappen nedan.

Detta ingår i ditt paket vid bokning av hotellrum:
– Boende i vald rumstyp
– All träning och aktiviteter enligt program
– Helpension (frukost, lunch och middag) Lunch ingår inte på avresedagen men kan bokas på plats
– Transport till och från Järvsö station om du kommer med tåg
– Anläggningens övriga faciliteter (tex gym, gymnastiksal, outdoor arena)
– Vedeldad bastu vid 1 tillfälle

Tillval vid bokning campingplats, lägenhet, timmerstugan & vid val av fritt antal nätter som inte är paket:
– Måltider som frukost, lunch och middag bokas här.
– Bastu 195kr per person bokas på plats.

Just nu bjuder vi på förlängd ”boka tidigt-rabatt” på 750 kr per bokning. Ange kod CJ750 vid bokning.

INSTRUKTÖRER

JIMMY ENGLUND

Jimmy Englund är tränaren, fysioterapeuten och journalisten i vilken vi finner en underhållande tränare som leder såväl grupper som personliga adepter med en blandning av humor och bestämdhet.
Han jobbar idag främst som fysioterapeut i Stockholm och som tränare återfinns Jimmy i främst Stockholm, i egen regi med olika uppdrag eller för löparfötetaget Urban Tribes.
 Brinner för att få oss att sluta sitta stilla och springer helst själv på måfå i skogen med matsäck, han finner sin kraft och motivation till att inspirera andra till löpupplevelser bortom det kravfyllda.

Han är mångårig medarbetare till Springtime och en mycket populär ledare på Springtimes resor och events. Hos Sringtime leder Jimmy löparpass och håller styrkepass samt föreläser.

ELIN JOHANSSON

Sedan barnsben har Elin älskat att springa runt på innebandyplanen. I många år var det hennes stora passion och det som tog upp det mesta av hennes fritid. När hon sedan fick barn lade hon klubban på hyllan och såg sig om efter en träningsform som var en enkel att få till och gick att kombinera med småbarnslivet. Då blev löpningen svaret. Snart hade hon sprungit sin första mil och kärleken till löpningen var att faktum.

När Elin utbildade sig till löpcoach och började arbeta med träning var det en dröm som gick i uppfyllelse. Elin gillar att träffa nya människor och har lätt till skratt, det tar hon med sig in i sin coachroll. Att hjälpa andra att utvecklas motiverar och inspirerar Elin och hon drivs av glädjen hon sprider till andra genom sin egen passion för träningen.  Elin älskar sång och musik och går nästan alltid runt och nynnar på en melodi.

Tillsammans har de företaget LIVETIKROKARNA där de sprider träningsglädje med sina gruppträningspass, löpargrupper och mammaträningar. 

HELEN LINBERG

Helen är norrlandstjejen som följde med kärleken och flyttade söderut där hon utbildade sig till arbetsterapeut i början av 2000-talet. Träningen har alltid varit en naturlig del både i hennes vardag och inom föreningslivet med både fotboll, innebandy och ishockey. När hon fick sitt första barn ville hon hitta en mer lättillgänglig träning och då kom löpningen att ta allt större plats, det dröjde inte länge innan löparglädjen infann sig och hon var fast.

För några år sen fick hon erbjudandet att börja coacha gruppträningspass och insåg snabbt att det var något hon älskade! Det gav henne minst lika mycket energi som hon gav deltagarna och att få inspirera andra till att hitta träningsglädje gav mersmak! Sedan dess driver hon, tillsammans med Elin Johanson, företaget LIVETIKROKARNA där de håller gruppträningspass, löpargrupper och mammaträning hemma i Krokek/Kolmården.

För mer inspiration, kika gärna in på hennes instagramkonto som hon har gemensamt med sin vän Elin Johansson: @livetikrokarna.

MAJJA LUNDH

Majja är leg sjukgymnast med en M. Sc i Fysioterapi. Springer gärna, dansar ofta och yogar mycket – rörelseglad helt enkelt och delar med sig av det. Utbildad i flera olika träningskoncept och både utbildad och utbildar yogalärare. 

På hemmaplan varvas att leka i skogen med familjen med primärvårdsarbete, hålla utbildningar inom Everydayyogaschool, events med HELA hållbar hälsa och skriver på en bok om Yoga. Håller yoga klasser i Hallsberg och finns även online via Yogobe. 

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.