Skip to content

Höstlovsvecka för hela familjen

Datum: 29 okt-5 nov
alt 29 okt-2 nov
alt 2 nov-5 nov

På Camp Järvsö erbjuder vi under höstlovet roliga äventyr och aktiviteter för hela familjen.

Precis utanför dörren finns förutom skogen och vår nya mästarbana på Outdoor Arena även aktiviteter som bågskytte, fiske, cykling och mycket mer.

Varför inte utmana polarna du fått under veckan på multisport med såväl fysiska som lite mer kluriga utmaningar. Allt under ledning av erfarna ledare och instruktörer. I gymnastikhallen håller vi i gruppträningsklasser som passar alla åldrar och ni kan dessutom spela innebandy, fotboll, spökboll, hela havet stormar, det är bara fantasin som sätter begränsningarna.

Torsdagen den 2/11 anordnar Järvsöguiderna i samarbete med Silva Järvsö Night Trail – för mer information och anmälan följ denna länk.

Du kan välja mellan tre olika paketlösningar:
– Söndag 29 okt-söndag 5 nov (sju dagar)
– Söndag 29 okt-torsdag 2 nov (fyra dagar)
– Torsdag 2 nov-söndag 5 nov (tre dagar)

Klicka på länkarna nedan för att boka något av dessa paket, eller välj fritt antal nätter i vårt vanliga bokningssystem. Om du har problem att boka i Safari kan du prova Firefox eller Chrome istället.

Detta ingår i ditt paket vid bokning av hotellrum:
– Boende i vald rumstyp
– All träning och aktiviteter enligt program
– Halvpension (frukost och middag). Lunch ingår ej men går att boka
– Transport till och från Järvsö station om du kommer med tåg
– Anläggningens övriga faciliteter (tex gym, gymnastiksal, outdoor arena)

Vid val av campingplats, lägenhet, timmerstugan ingår inga måltider. Dessa kan dock väljas som tillval
, bokas här.

Så här ser årets program ut, välkomna!

INSTRUKTÖRER

JIMMY ENGLUND

Jimmy Englund är fysioterapeut, journalist och tränare som leder med humor och bestämdhet. Han är till vardags baserad i Stockholm, i egen regi eller för löparföretaget Urban Tribes. Jimmy brinner för att få oss att sluta sitta stilla och inspirera andra till löpupplevelser bortom det kravfyllda.

Jimmy är mångårig medarbetare på Springtime där han föreläser samt leder löppass, styrkepass, resor och events.

ELIN JOHANSSON

Sedan barnsben har innebandy varit Elins stora passion. När hon sedan fick barn lade hon klubban på hyllan och utbildade sig till löpcoach istället, och kärleken till löpningen var att faktum.

Hon drivs av glädjen hon sprider till andra genom träningen och att hjälpa andra att utvecklas.

Tillsammans med Helen driver hon LIVETIKROKARNA som sprider träningsglädje genom gruppträning, löpgrupper och mammaträningar. 

HELEN LINDBERG

Träningen har alltid varit en naturlig del av Helens liv med både fotboll, innebandy och ishockey. När hon fick sitt första barn kom löpningen att ta allt större plats, och hon fastnade för träningsformen.

För några år sen fick hon erbjudandet att börja coacha gruppträningspass och blev stormförtjust! Sedan dess driver hon och Elin LIVETIKROKARNA hemma i Krokek/Kolmården.

För mer inspiration, kika gärna in på deras instagramkonto: @livetikrokarna

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.