Skip to content

Holistic Camp med Cecilia Gustafsson

Datum
Vecka: Datum kommer inom kort

Holistic Camp är ett slags retreat med allt som är gott och som gör gott!  

Helt enkelt sådant jag själv gillar och med människor som är bra och som jag tycker om!

Vi har konstaterat att det är kombinationen av närande enkelhet, mat, rörelse, stillhet, beröring, gemenskap och natur som är vår grej.  Och att det är ni – gästerna! 

 Vi har dagar fyllda av yoga, löpning, skog, träningsklasser, fantastisk mat, gemenskap! Dessutom tillval av Järvsös bästa naturupplevelser av islandshästridning, klätterstig, skogsbad eller skogscykling. Det blir det roligt, tillåtande, personligt och avslappnat.

Tänk vackra hälsingelandskap,  morgonjogg i frisk luft och en lugn yogasal. Traillöpning och vandring på skogsdoftande leder, eller en svettig dansträningsklass till suggestiv musik och gåshud på armen. Kanske tillval av ridning på islandshäst för dig som längtar efter hästman, kvällspaddling  och god middag i restaurangen. Vinsamtal, skratt och sovhäng i pyjamas.  Allt som är gott – och som gör gott –  det är Holistic Camp!

Så, varmt välkommen att känna dig hemma hos oss – vi ska pyssla om dig! 

Cecilias inriktning är att undervisa, koreografera och utveckla träning som höjer din kroppsmedvetenhet, kraft och känsla. Hon tänker på kontraster och helhet när hon sätter innehåll, hon tror att ju mer du och din kropp har förmåga till, desto mer trygghet, glädje och självförtroende upplever du på en grundnivå! Cecilia har alltid trott på att både vara stark, mjuk och funktionell –  i kroppen och inuti. 

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.