Skip to content

Program på Camp Järvsö

Oavsett tid på året så erbjuder vi träning hos oss fredag-söndag. Under vissa säsonger utökar vi detta till hela veckor.

Camp Järvsö Basic ingår för alla som bor hos oss där du själv väljer hur mycket eller hur lite du önskar att vara med på.

Nu är vintern på ingång och vi erbjuder inspirerande weekends med ett brett träningsutbud utöver allt annat du kan underhålla dig med på egen hand här på Camp Järvsö.

Du har stora möjligheter att nyttja våra faciliteter för individuell träning i vårt fullutrustade gym, gymnastikhall eller Outdoor Arena.

Dock är vår största tillgång naturen i området – känn hur pulsen går ned.

CAMP JÄRVSÖ BASIC

FREDAG
16:00 GRUPPTRÄNING
17:00 YIN YOGA

LÖRDAG
07:30 MORGONYOGA
16:00 GRUPPTRÄNING
17:00 YIN YOGA

SÖNDAG
07:30 MORGONYOGA

Vi erbjuder träning under hela året på våra weekends. Utbudet varierar beroende på säsong. Detta är Vintersäsongen där vi skapar rymd i schemat för att hinna med att utforska allt Järvsö har att erbjuda! Byn, skidåkningen, en längre lunch eller övriga aktiviteter hos oss såsom yoga, Skogsbad, bastu, lugna promenader, löpning, skidåkning, skridskoåkning mm.

Detta ovan är alltså det vi erbjuder under helgerna som standard på Camp Järvsö till alla våra boendegäster. Under sommaren kommer vi att utöka vårt grundutbud med träning måndag-söndag. Utöver det har vi speciella teman/partners som går att boka till.

PROGRAM

Schema med speciella teman/partners

Uppdateras löpande med kommande teman/partners.

PROGRAM & LEDARE

Hos oss på Camp Järvsö får du träning i världsklass. Alla våra Ledare har en bred kunskap inom sin genre och ser till att alla som deltar känner sig lyckade oavsett nivå. Motionärer till elitidrottare – vi samsas på samma arena och får ut lika mycket oavsett. Programmen justeras efter säsong men grunden av löpning, yoga samt fyspass finns alltid med.

Alla deltar på egen risk.

CYKEL

Vi planerar för fullt för kommande säsong 2022.

Mer info kommer inom kort.

TEMAN & EVENTS

Utöver våra fasta ledare på Camp Järvsö gästas vi av Sveriges instruktörselit.

Även föreläsare och profiler inom olika områden finns på plats vilket gör att programmen blir ännu mer inspirerande och spännande.

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.