Skip to content

Golf

Bo hos oss och spela härlig 18-håls golf i Ljusdal, endast 20 min från vackra Camp Järvsö.

Spela golf i en fantastisk miljö på Ljusdals GK, bara 20 minuter med bil från Camp Järvsö. Golfbanan har en lugn och välkomnande atmosfär med en härlig utsikt över Ljusnan och landskapet. Banan är relativt lättspelad med parkkaraktär, men har också inslag av skog och några hål invid Ljusnan som kommer att utmana ditt spel.

Varför bo på Camp Järvsö Hotell?
Camp Järvsö är beläget i vackra Hälsingland 7 km från Järvsö Tågstation och endast 20 min från Ljusdals GK. Vårt hotell är omgivet av väldigt vacker natur med en fantastiskt vacker utsikt över Kalvsjön. Om du behöver koppla av efter en intensiv dag på golfbanan, kan du ta en bastu, besöka vår yogasal eller ta en löptur i vårt elljusspår. Vi har också ett stort modernt Gym för dig som vill styrketräna. Vi har även en
mängd andra aktiviteter om du inte bara vill spela golf. Prova på allt från kajakpaddling, SUP till fiske, löp-och vandringsleder samt cykling. Eller varför inte utmana vänner och familj på en innebandymatch i vår egna idrottshall?

Njut och av god mat och vackert boende. Camp Järvsö erbjuder olika rumstyper, som enkel-, dubbel-, tre-, fyrbäddsrum. Vi har också lägenheter, Glampingtält, Timmerstugan och platser för husbilar/husvagnar. Det finns något som passar alla.

Välj Camp Järvsö för sommarens golfsemester och upplev det bästa av Hälsingland samtidigt som du njuter av golf på en härlig golfbana.

Boka starttider och greenfeebiljetter

Du kan boka starttider via nätet på ”Min Golf” golf.se Du kan även boka starttider och golfbil på telefon under Ljusdals GK öppettider. Kansliets öppettider (under säsong)
mån-tors: 08.00-18.00 / fre-sön: 08.00-15.00 (bokning kan ske samma dag).
Ring kansliet för aktuell info på tel: 0651-168 83.

Greenfeebiljetter kan du köpa av Camp Järvsö när du bokar din vistelse nedan
eller i vår reception på plats. Kostnaden för en greenfeebiljett är 400 kr.
Du hämtar ut din voucher på plats vid incheckning.

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.