Skip to content

ERBJUDANDEN

På Camp Järvsö händer alltid något extra spännande. Här hittar du våra aktuella erbjudanden!

Julhelgspaket

23-26 december

Upplev en förtrollande jul på Camp Järvsö! Levande eldar, glögg, våra hembakta pepparkakor, julpyssel och mycket mer. Här kan du njuta av lediga dagar med god mat, lugn miljö och möjlighet till vinteraktiviteter både på Camp Järvsö och i de fantastiska omgivningarna i Järvsö.

Mellandagsyra

26-29 december

Missa inte chansen att fira mellandagarna hos oss! Efter en julhelg fylld med god mat och festligheter, vad kan vara bättre än att ta en paus och åka till Camp Järvsö? Vi erbjuder dig en unik möjlighet att spendera dina mellandagar i en aktiv eller avslappnande miljö.

Julbord på Camp Järvsö

5, 6, 7, 8, 9, 12, 13, 14, 15, 16 och 24 december

Välkommen att njuta av ett härligt vällagat julbord i en förtrollande vacker miljö på Camp Järvsö. Ta med kollegorna, familjen eller vännerna och prova vårt härliga julbord. Här har vi dukat upp med egna inlagda sillar, julskinka, köttbullar med mera samt lokalproducerade ostar och annat småskaligt från Hälsingebygden.

30 timmars magiskt julbord

5, 6, 7, 12, 13 eller 14 december

Erbjud era anställda ett unikt julbord som snarare är en 30 timmar inspirerande upplevelse i en fantastiskt vacker Hälsinge-miljö! Vi åker med SJs bekväma tåg som går direkt till Järvsö utan byten. Väl där kryddas upplevelsen med våra fantastiska föreläsare Tobias Karlsson, Pär Johansson och Carolina Klüft. En av dem håller en inspirerande frukostföreläsning per avresa.

Nyårspaket

29 december-2 januari

Låt oss ta hand om er så ni kan njuta! Boka ditt Nyårspaket nu och upplev en perfekt start på det nya året. För många är nyår en chans att reflektera, fira och se fram emot vad det kommande året har att erbjuda. Varför inte göra det i den mest idylliska miljön?

Vinterlov på Camp Järvsö

1-4 jan alt 4-7 jan

Vill du inleda det nya året på bästa möjliga sätt? Kom till Camp Järvsö och upplev en semester som är lika aktiv eller avslappnande som du själv vill. Oavsett om du kommer ensam, med familjen eller med ett gäng vänner, har vi något som passar alla.

Sportlovspaket 2024

Vecka 8 och 9

Vill du ha ett lite annorlunda sportlov? Upptäck allt det roliga och spännande som väntar på Camp Järvsö, under ledning av erfarna instruktörer. Järvsö är känt för sina slalombackar, och Harsa, ett eldorado för längdskidåkning, ligger nära. Vi har även en plogad 12 km lång isbana för långfärdsskridskor och eget elljusspår. Avsluta dagen med vinterbad följt av vedeldad bastu.

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.