Skip to content

AKTUELLT PÅ CAMP JÄRVSÖ

Kommande temahelger

Kampsportshelg med Jörgen Kruth & Joakim Karlsson och vinprovning

Datum: 28-31 okt / 29-31 okt

Denna helg gästas vi av DNs vinexpert Alf Tumble samt kamsportarna Jörgen Kruth och Joakim Karlsson. Det kommer att bli en helg fylld med rolig träning från kampsportens värld men givetvis finns det vanliga grundutbudet med löpning, yoga, vandring, dans med mer på programmet.

Höstlovsvecka för hela familjen

Datum: 31 okt-7 nov

På Camp Järvsö erbjuder vi under höstlovet roliga äventyr och aktiviteter för hela familjen. Med skogen och vår stora Outdoor Arena precis utanför dörren finns det aktiviteter som bågskytte, fiske, cykling och mycket mer.

Holistic Camp med Cecilia Gustafsson

Datum: 11-14 nov

När november är lite grått och trist är det läge att komma och få en dos energi och inspiration! Det här är ett Holistic Camp med Cecilia Gustafsson som har Linus Johansson som gäst, så det blir extra många Soma move-klasser och även ett par föreläsningar.

Restaurang CJ

Vinprovning och musikquiz med Alf Tumble

Lördag 30/10

Denna lördag gästas vi av DNs vinexpert Alf Tumble som bjuder på en rolig och underhållande mat- och vinkväll under temat ”Hur låter ett vin och hur smakar en låt?” Vin och musik i kombination i roligt quizformat.

Julbord på Camp Järvsö

Flera datum i december

Kom och njut av ett härligt julbord hos oss i december, koppla av i vår lugna och naturnära miljö. Ta med kollegorna, familjen eller vännerna och prova våra kockars egna inlagda sillar, hemgjorda korvar, julskinka, köttbullar med mera samt lokalproducerade ostar och annat småskaligt från bygden.

Nyårsmiddag på Camp Järvsö

Fredag 31/12

Det kommer bli en magisk kväll där dagen föregåtts med härliga aktiviteter, antingen med gruppträning eller skidåkning, så vi kan unna oss att fira ordentligt på kvällen. Musik, en vällagad nyårssupé och sedan vi firar in det nya året ute i naturen med eldar och fyrverkerier!

Söndagsbrunch

Varje söndag serverar vi en härlig brunch mellan kl. 12-14. Njut av god mat en härlig atmosfär och en fantastisk utsikt över Kalvsjön!

Lunch

Vi serverar en riklig lunchbuffé fredagar och lördagar varje vecka. Måndag till torsdag är restaurangen endast öppen för boende-gäster samt gruppbokningar.

Middag & bar

Vi serverar en fyra rätters middagsbuffé till middag mellan 18.00-20.30 på torsdag, fredag och lördag. Söndag till onsdag är restaurangen endast öppen för boende-gäster samt gruppbokningar.

Under oktober så erbjuder vi en italiensk afton på torsdagar, musikkväll med middag på fredagar och dryckesprovning till eller före middagen på lördagar.

Träning & aktiviteter

MORGONJOGG & PROMENAD

Starta dagen med att jobba
eller promenera igång kroppen.
Lugnt tempo, alla kan vara med.

LÖPNING

Vi varierar med distans, bergspass, intervaller, löpskola/teknik

MORGONYOGA

Låt hela kroppen mjukas upp. Du gör övningar som alla kan göra, inte för tekniskt eller tempomässigt komplicerat

YINYOGA/LUGN YOGA

Vi sitter och ligger i positioner som vi håller lite längre på så sätt går vi djupare in i kroppen.

CIRKELTRÄNING

Allroundpass med olika funktionella övningar för dig som vill träna hela kroppen.

SOMA MOVE®

Förenar rörelse och kunskap.
Du arbetar med kroppen som ditt motstånd och med hela underlaget som ditt redskap.

BERGSPASS

Från Camp Järvsö har vi flera olika vägar och alternativ för att ta sig upp till toppen och få milsvid utsikt över Hälsinglands berg. Från 1,5–14 km. Löpning eller gång.

SKOGSBAD

Det är enkelt och kravlöst. Man kan välja att hänga i en hängmatta eller sitta lutad mot en trädstam medan instruktören guidar i medveten skogsnärvaro.

ÖVRIG TRÄNING OCH AKTIVITETER

Förutom våra ledarledda aktiviteter har Camp Järvsö ett bredd utbud av faciliteter.

SPA Á LA CAMP JÄRVSÖ

I vårt eget naturspa hittar du ett skönt lugn där pulsen går ned. Njut av utsikten över kalvsjön och varför inte ta ett uppfriskande bad?

GYM

Vår fullt utrustade gym är inrymt i gårdens gamla stall. Härlig atmosfär och gott om plats. Öppet även för dagsgäster. Vi erbjuder även månads- och säsongskort.

VANDRING

Allt från en egen upptäcktsfärd i vår skog, till ledarledda längre turer genom gamla fäbodar i hälsingemiljö.

Aktuellt veckoschema

Kommande veckoscheman

Kommande Teman & Events

Under hösten har vi flera olika typer av events och erbjuder fullmatade paket med träning, musik, mat och härliga naturupplevelser!

Aktivitetskort

För att delta på våra ledarledda pass behövs ett aktivitetskort.

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.