Skip to content

AKTUELLT PÅ CAMP JÄRVSÖ

Kommande temahelger

Dansweekend med Tobias Karlsson

Datum: 2-5 dec

Denna helg har vi en av våra favoriter på plats, Tobias Karlsson. En vistelse med Tobias blir alltid fantastiskt trevlig då det inte går att undgå att smittas av Tobias härligt positiva energi. Givetvis massor av dans men Tobias bjuder även på en mycket bra föreläsning.

Fira jul på Camp Järvsö

Datum: 23-26 dec

Kom och fira jul hos oss! Levande eldar, en tur med häst och släde, glögg, våra hembakta pepparkakor och självklart ska vi få in även fysisk aktivitet under dagen så som Santa Claus Run, julpyssel och mycket mer. Vällagat julbord lagat från grunden med en stor omtanke och givetvis kommer tomten!

Fira Nyår på Camp Järvsö

Datum: 30 dec-2 jan

Välkomna att fira in det nya året med oss på Camp Järvsö. Låt oss ta hand om er hela kvällen där vi bjuder in till mingel 19:00 med snittar och bubbel för att sedan njuta av en vällagad nyårssupé och skåla in det nya året med dans och glädje!

Restaurang CJ

Julbord på Camp Järvsö

Flera datum i december

Kom och njut av ett härligt julbord hos oss i december, koppla av i vår lugna och naturnära miljö. Ta med kollegorna, familjen eller vännerna och prova våra kockars egna inlagda sillar, hemgjorda korvar, julskinka, köttbullar med mera samt lokalproducerade ostar och annat småskaligt från bygden.

Nyårsmiddag på Camp Järvsö

Fredag 31/12

Välkomna att fira in det nya året med oss på Camp Järvsö. Låt oss ta hand om er hela kvällen där vi bjuder in till mingel 19:00 med snittar och bubbel för att sedan njuta av en vällagad nyårssupé och skåla in det nya året med dans och glädje!!

Sopplunch med hembakat bröd

På söndagar dukar vi upp en härlig sopplunch med hembakat bröd och salladsbord, så då finns en extra chans att optimera schemat för träning, mat och vila.

Lunch

Vi serverar en riklig lunchbuffé fredagar och lördagar varje vecka. Måndag till torsdag är restaurangen endast öppen för boende-gäster samt gruppbokningar.

Middag & bar

Vi serverar en fyra rätters middagsbuffé till middag mellan 18.00-20.30 på torsdag, fredag och lördag. Söndag till onsdag är restaurangen endast öppen för boende-gäster samt gruppbokningar.

Träning & aktiviteter

MORGONJOGG & PROMENAD

Starta dagen med att jobba
eller promenera igång kroppen.
Lugnt tempo, alla kan vara med.

LÖPNING

Vi varierar med distans, bergspass, intervaller, löpskola/teknik

MORGONYOGA

Låt hela kroppen mjukas upp. Du gör övningar som alla kan göra, inte för tekniskt eller tempomässigt komplicerat

YINYOGA/LUGN YOGA

Vi sitter och ligger i positioner som vi håller lite längre på så sätt går vi djupare in i kroppen.

CIRKELTRÄNING

Allroundpass med olika funktionella övningar för dig som vill träna hela kroppen.

SOMA MOVE®

Förenar rörelse och kunskap.
Du arbetar med kroppen som ditt motstånd och med hela underlaget som ditt redskap.

BERGSPASS

Från Camp Järvsö har vi flera olika vägar och alternativ för att ta sig upp till toppen och få milsvid utsikt över Hälsinglands berg. Från 1,5–14 km. Löpning eller gång.

SKOGSBAD

Det är enkelt och kravlöst. Man kan välja att hänga i en hängmatta eller sitta lutad mot en trädstam medan instruktören guidar i medveten skogsnärvaro.

ÖVRIG TRÄNING OCH AKTIVITETER

Förutom våra ledarledda aktiviteter har Camp Järvsö ett bredd utbud av faciliteter.

SPA Á LA CAMP JÄRVSÖ

I vårt eget naturspa hittar du ett skönt lugn där pulsen går ned. Njut av utsikten över kalvsjön och varför inte ta ett uppfriskande bad?

GYM

Vår fullt utrustade gym är inrymt i gårdens gamla stall. Härlig atmosfär och gott om plats. Öppet även för dagsgäster. Vi erbjuder även månads- och säsongskort.

VANDRING

Allt från en egen upptäcktsfärd i vår skog, till ledarledda längre turer genom gamla fäbodar i hälsingemiljö.

Kommande Teman & Events

Under hösten har vi flera olika typer av events och erbjuder fullmatade paket med träning, musik, mat och härliga naturupplevelser!

Aktivitetskort

För att delta på våra ledarledda pass behövs ett aktivitetskort.

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.