Skip to content

Aktiv Senior i Järvsö

Härliga vårdagar i vackra Järvsö! Njut av underbar natur i vacker vårskrud med ett besök på Camp Järvsö. Härligt aktiva tränings- och semesterdagar för dig som vill hålla dig stark länge och ha roligt i vacker Hälsingeanda. Bo bekvämt, ät gott och lär känna nya vänner.

Träningen är varierad med morgonpromenad eller jogg, rörlighet, yoga, dans och fysträning. Vi gör också en vacker bergsvandring i den underbara naturen! Eller varför inte utnyttja någon av de många vandringsleder som finns i området på egen hand! På kvällarna så äter vi gott tillsammans och arrangerar kvällsaktiviteter för en härlig social samvaro.

På Camp Järvsö bor du bekvämt i våra rum, sviter och lägenheter. Eller varför inte ta husbilen eller husvagnen och bo på vår campingplats.

Res hållbart! Vi bjuder på tågresan (gäller endast från Stockholm) Stockholm-Järvsö t/r samt transfer till hotellet, om du bokar senast 31 januari 2022.

Följande ingår i paketpriset:

Vid bokning av campingplats, lägenhet eller Timmervillan ingår inga måltider utan väljs som tillval alternativt bokas på plats. 

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.