Skip to content

TEMADAGAR PÅ
CAMP JÄRVSÖ

Camp Järvsös populära träningshelger, familjeveckor och retreats arrangeras året runt med en rad olika teman. På Camp Järvso har vi både nya men också flera återkommande temadagar med olika inriktningar. Välkända profiler delar med sig av sina kunskaper inom både träning, kost och hälsa – här finns något för alla smaker.

KUL-TUR
AKTIV KULTURREsA SENIORER

16-20 juni 2024

Kul-tur-resan passar dig som gillar promenader, kultur och vill uppleva vackra Hälsingland på ett aktivt sätt. Som vill komma i gång med din träning och kanske börja älska armhävningar! Vi testar olika träningspass i mjukt tempo.

Välkommen till en kulturresa med inslag av träning!

HOLISTIC REVOLUTION BOOST
MED CECILIA & eRIKA

18 juli 2024

Cecilia och Erika bjuder in till en heldag mitt i sommaren med Holistic Revolution till den vackra logen på Camp Järvsö! Som vi ser fram emot det! 

MIDSOMMAR
på camp järvsö

20-23 juni 2024

Vill du fira midsommar på ett unikt sätt? Då är Camp Järvsö den perfekta platsen för dig! Beläget mitt i den gudomligt vackra naturen i Hälsingland, omgiven av skogar och härliga ängar vid Kalvsjön. Järvsö är bara 7 km bort. Detta är det ultimata stället att fira midsommar på.

SOMMARPAKET
SOMMARVECKOR FÖR HELA FAMILJEN

1 juli – 4 augusti 2024

Camp Järvsö är platsen för dig som vill ha härliga upplevelser i en naturskön omgivning. Här finns verkligen något för alla. Vare sig du vill känna lugnet och strosa i den vackra naturen, slumra i någon av våra hängmattor eller om du vill ha mer fartfyllda aktiviteter såsom att cykla, springa eller vara med på att ett eller flera träningspass så erbjuder vi det här.

HOLISTIC CAMP
cecilia gustafsson

16-18 augusti 2024

Holistic Camp –  där vi vilar hjärnor och låter kroppar komma till liv. Lugnande yoga, frisk vandring, sinnliga skogsbad, energigivande svettiga holistiska klasser, avslappnad gemenskap och eget andrum. Kom ensam eller med väninnorna för en nedvarvande och upplyftande upplevelse som kan räcka länge.

Träningshelg
K9 Biathlon

23-25 augusti 2024

Träningshelg för dig som vill tävla i K9 Bihatlon (hinderbana med hund) eller bara träna samarbete med din hund och prova nya utmaningar. Vi tränar löpning (på alla nivåer), hinder och vattenmoment. Du kommer även ha tid för egen återhämtning.

KUL-TUR
AKTIV KULTURREsA SENIORER

25-29 augusti 2024

Kul-tur-resan passar dig som gillar promenader, kultur och vill uppleva vackra Hälsingland på ett aktivt sätt. Som vill komma i gång med din träning och kanske börja älska armhävningar! Vi testar olika träningspass i mjukt tempo.
Välkommen till en kulturresa med inslag av träning!

BOENDEPAKET FÖR
JÄRVSÖ TRAIL

30 augusti – 1 september

Järvsö Trail är ett årligt trail-lopp som arrangeras av Järvsöguiderna tillsammans med partners. Loppet är känt för sina natursköna banor som tar deltagarna genom skogar, över berg och längs med sjöar, vilket ger en utmanande och vacker löpupplevelse.
Boka vårt förmånliga boendepaket inkl. frukost och middag, så får du 25% rabatt på startavgiften.

UTEFEST
med utemagasinet

6-8 september 2024

Utemagasinet står bakom arrangemanget Utefest, som är en mötesplats i verkligheten för alla som älskar friluftsliv eller är nyfikna på att prova. Under en långhelg hänger vi tillsammans på mysiga Camp Järvsö, där vi dukar upp ett smörgåsbord av guidade turer, workshops, föreläsningar och annat kul.

DANSHELG
THE WATSON WAY

13-15 september 2024

Upplev dansens magi på en danshelg ”The Watson Way”!
Vill du fördjupa dina dansfärdigheter, hitta din rytm och ha en helg fylld med passionerad dans? Då är det här den perfekta danshelgen för dig! Malin och David Watson, det dynamiska dansparet som är kända för sin enastående teknik och kreativa flair, bjuder in dig till en oförglömlig dansupplevelse.

holistic revolution
erika & cecilia

13-15 september 2024

För dig som vill komma igång med träning, yoga och nya goda vanor som för dig som redan är igång och vill fylla på kontot med ny träningsinspiration, kunskap och energi. 
Våra teman i klasserna är Flöde, Rytm, Kraft och Stillhet – och vi guidar dig till stark närvaro i dig själv, som kommer att ge dig både vitalitet och lugn. 

STARKT KUL TRÄNING
MED DAHLÉNS

27-29 september 2024

En starkt kul träningshelg för både kropp och huvud. För dig som är 12 eller 112 eller nånstans däremellan. Vare sig du precis ska börja eller redan har tränat mycket. Testa nya träningsformer, övningar och tankebanor. Njut god mat, ett gott skratt, gemenskap och underbar miljö. Åk hem med träningsvärk i musklerna, huvudet och smilbanden.

KULNING & YOGA
ropa ut, lyssna in

27-29 september 2024

Välkommen till en helg med kvinnokraft och gemenskap där vi kopplar ihop gamla traditioner av yoga med kulning och musikaliskt uttryck. Det blir en helg av kraft och vila där du får chansen att hitta din unika röst och landa i kroppen för att ropa ut och lyssna in. Yogan får oss att landa här och nu, i kroppen och andetaget. Det är en mäktig känsla att känna kraften när du kular och sen lyssna på svaret som ekar mellan bergen i skogen! 

LEV LIVET
TRÄNINGSREsA SENIORER

29 september – 3 oktober 2024

Ge dig själv förmånen av mångsidig träning, perfekt anpassad för dig som vill hålla dig stark och njuta av varje ögonblick. Morgonpromenader ger energi till dagen, medan rörlighet, yoga och dans bidrar till välbefinnande och smidighet. Missa inte våra styrkepass som inspirerar till att träna upp en stark kropp. 

HOLISTIC CAMP
SOMA MOVE

4-6 oktober 2024

En helg med Linus och Cecilia, där du får extra mycket av populära rörelsekonceptet SOMA MOVE®, men också föreläsningar, morgonyoga, frisk luft, skratt och umgänge! 
Upplev en lyckad kombination av Cecilia – yogalärare, kreatör, grupptränare, tillsammans med Linus – fysioterapeut, författare, tränare, fasciaexpert. 

GIRLPOWER HÅLLBART LEDARSKAP FÖR KVINNOR

4-6 oktober 2024

Det här är en exklusiv chans för kvinnor att delta i ett evenemang som syftar till att hjälpa, utveckla och förbättra sitt ledarskap. Camp Järvsö, känt för sitt natursköna läge i hjärtat av Hälsingland, en plats att samlas för att få nya insikter, möjligheter och där kunskapsrika dagar varvas med härlig yoga, cirkelträning, skogsbad, god mat och mycket mer. För dig som är ledare, vill bli ledare och som vill bli bättre på att leda dig själv.

aktiv senior
MED VERONIKA VESTLUND

6-10 oktober 2024

Härliga höstdagar i vackra Järvsö! Njut av underbar natur med ett besök på Camp Järvsö. Härligt aktiva tränings- och semesterdagar för dig som vill hålla dig stark länge och ha roligt i vacker Hälsingeanda. Bo bekvämt, ät gott och lär känna nya vänner. Välkommen att boka våra seniordagar för en aktiv semester!

Dans- och träningshelg
med Maria Bild

25-27 april 2025

Let’s Dance dansaren Maria Bild kommer tillbaka till Camp Järvsö! Helgen kommer att erbjuda flera fartfyllda danspass men också pilates, Soma Move och freepower. På danspassen sätter ihop en enkel koreografi. Inga förkunskaper behövs. Skratt och svett utlovas. ALLA kan vara med!

VÅRPEPP
MED MARIA & MALIN

2-4 maj 2025

Ge dig själv en helg där du får fylla på med inspiration, samtidigt som du bara kan vara, ute och inne, i underbara Järvsö. Schemat kommer att fyllas av dans, rörlighet, styrka och andetag. Du gör det du vill och skapar också luft i din helg, med de upplevelser du behöver. 

LÖPARWEEKEND

1-4 maj 2025

Upptäck det ultimata löparäventyret på Camp Järvsö – en helg fylld med svett, skratt och fantastiska naturupplevelser! Ta chansen att uppleva en löparhelg utöver det vanliga. Hämta inspiration, kunskap och naturupplevelser ackompanjerat av god mat och gott sällskap. Anmäl dig och gör dig redo att skapa minnen för livet!

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.